Tänä lauantaina 11. marraskuuta 2023 Wolves ja Tottenham kohtaavat vastakkain Molineux Stadiumilla. Valioliigan ottelu alkaa klo 14.30 Suomen aikaa ja houkuttelee varmasti paljon katsojia, jotka ovat kiinnostuneita Englannin Valioliigan otteluista ja jännittävistä käänteistä sarjataulukon osalta.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Viimeisestä kymmenestä ottelusta Tottenham on voittanut viisi kertaa ja Wolves on voittanut neljä kertaa. Yksi joukkueiden välisistä otteluista on päättynyt tasapeliin. Wolves voitti Tottenhamin viimeisessä kohtaamisessaan 1‒0 keväällä 4.3.2023.

Wolvesilla on ollut viime aikoina ristiriitaisia ​​tuloksia. Hävittyään Sheffield Utd:lle otteluluvuin 2‒1, joukkue onnistui nappaamaan pisteitä Newcastlea vastaan ​​2‒2-tasapelillä. Joukkue on voittanut ottelut Bournemouthia ja Manchester Cityä vastaan, mutta tästä huolimatta Wolves on sarjassa vasta 14. sijalla 12 pisteellä.

Wolvesin viisi viimeisintä ottelua:

  1. 2‒1, Sheffield Utd vs Wolves
  2. 2‒2, Wolves vs Newcastle
  3. 1‒2, Bournemouth vs Wolves
  4. 1‒1, Wolves vs Aston Villa
  5. 2‒1, Wolves vs Manchester City

Tottenhamin viisi viimeisintä ottelua:

  1. 1‒4, Tottenham vs Chelsea
  2. 1‒2, Crystal Palace vs Tottenham
  3. 2‒0, Tottenham vs Fulham
  4. 0‒1, Luton vs Tottenham
  5. 2‒1, Tottenham vs Liverpool

Tottenham on osoittautunut viime peleissä paremmaksi kuin Wolves, sillä se hävinnyt viidestä viimeisimmästä ottelustaan vain Chelsealle. Tottenhamilla on koossa yhteensä 26 pistettä ja liigan kakkossijalla joukkueen odotetaan pelaavan vahvasti tulevana lauantaina. Joukkue on pelannut viime aikoina suuria nimiä vastaan, kuten Crystal Palacea, Fulhamia ja Liverpoolia, voittaen kaikki ottelut. Tottenham on kovassa iskussa.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Tällä hetkellä ei ole saatavilla tietoa kummankaan joukkueen loukkaantuneista ja pelikielloista. Tämä voi kuitenkin muuttua lähempänä ottelupäivää. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (07.11.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Ottaen huomioon Tottenhamin nykyisen kokoonpanon ja aseman liigassa, joukkueen odotetaan olevan ottelun suosikki. Kotivoiton todennäköisyys on 30 %, kun taas tasapelin 26 % ja Tottenhamin voiton todennäköisyys on 44 %. Katsojien turvallisin veto olisi kaksinkertainen mahdollisuus: tasapeli tai Tottenham.

Mahdollisen voiton myötä Tottenham vahvistaa entisestään asemaansa yhtenä Valioliigan johtavista joukkueista. Jos Wolves onnistuu voittamaan, se voi parantaa merkittävästi heidän nykyistä sarja-asemaansa. Kaiken kaikkiaan tämä on ottelu, jota et halua missata.

Tämä ottelua ympäröivä jännitys tekee siitä kaikkien jalkapallon ystävien kannalta pakollisen katselukohteen, joten joka nokka ruudun ääreen, kun aloituspotku potkaistaan lauantaina. Varsinkin Tottenhamin sijoitus sarjataulukossa kyseisen ottelun jälkeen, kiinnostaa monia. Antaako Wolves joukkueelle tarpeeksi kovan vastuksen? Seuraava joukkueiden kohtaaminen tullaan näkemään vasta 17.02.2024 klo Tottenhamin kotikentällä.

 

Seuraamalla sivustoamme, pääset lukemaan kaikkien Valioliiga otteluiden ennakot ja esimerkiksi Wolves vetovinkit. Luo samalla myös vedonlyöntitili itsellesi vaikka Zulabetillä.