Sunnuntaina 25.02.2024 nähtiin Valioliigassa Wolvesin ja Sheffield Utd:n välinen taisto, joka päättyi Wolvesin 10-voittoon Molineux Stadiumilla. Pelin ainokaisen maalin teki Pablo Sarabia García Wolvesille ottelun 30. peliminuutin kohdalla. Muista aina käydä lukemassa ennakkoon vetovinkit Wolves peliin suoraan sivuiltamme.

Ennakko-odotukset olivat jo alkujaan Wolvesin eduksi, sillä Sheffield Utd on Valioliigan sarjataulukossa viimeisenä, eikä sen varaan paljon voittoennustuksissa ladata paukkuja. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää, sen voi vielä katsoa jälkikäteen tallenteena. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Sarabian maali ratkaisi pelin

Peli oli tiukka, ja maalitilanteet jäivät melko vähäisiksi. Kokonaismäärältään laukaukset olivat tasan 13 Wolvesille ja 12 Sheffield Utd:lle. Suoraan maalia kohti lähti vain neljä laukausta vierailijoilta ja kaksi Wolvesilta, joten kumpaankaan päähän ei saatu luotua kovin suurta maalivahtien testiä.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Wolves vs Sheffield Utd

  1. Laukaukset 13 vs laukaukset 12
  2. Hallinta 64 % vs hallinta 36 %
  3. Laukaukset maalia kohti 2 vs laukaukset maalia kohti 4
  4. Syötöt 595 vs syötöt 336
  5. Syöttötarkkuus 86 % vs syöttötarkkuus 76 %
  6. Vapaapotkut 8 vs vapaapotkut 4
  7. Keltaiset kortit 2 vs keltaiset kortit 1
  8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
  9. Paitsiot 1 vs paitsiot 0
  10. Kulmapotkut 5 vs kulmapotkut 6

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Wolves peliä lähes koko ajan.

Sarabian maali syntyi Rayan Ait-Nourin oivallisesta syötöstä, ja se jäi pelin ainokaiseksi. Sarabia osoitti maalintekokykynsä 60 minuutin peliajan jälkeen.

Keltaiset kortit ja vaihdot

Ottelussa jaettiin yhteensä kolme keltaista korttia. Wolvesin Nelson Semedo ja Toti Gomes sekä Sheffieldin Anel Ahmedhodzic saivat varoituksen. Ottelussa nähtiin myös useita vaihtoja. Wolves teki kolme substituutiota normaalin peliajan sisällä. Tommy Doyle tuli vaihdosta kentälle Rayan Ait-Nourin sijaan 77. minuutilla. Hwang Hee-Chan taas korvattiin Jeanricner Bellegardeilla ja Pablo Sarabia siirtyi vapaalle Matt Dohertyn ottaessa hänen paikkansa 90. minuutilla.

Ottelu oli odotetusti jännittävä, vaikka jo ennustuksissa povattiin voittoa Wolvesille. Wolves halusi lunastaa kaikille odotukset ja tehdä kaikkensa voittonsa eteen. Jotenkin tuntui, että Sheffield Utd jäi Wolvesin jalkoihin pitkin ottelua ja heidän pelitaktiikkansa kärsi paikoitellen todella paljon.

Odotetun mukainen tulos

Joukkueiden muodostelmat noudattivat suurelta osin niille tuttua kaavaa. Ennen peliä Wolvesin voittoon uskottiin 45 % todennäköisyydellä, voitto tai tasapeli ylikertoimella ja yli 1.5 tehtyä maalia suositeltiin vetokohteeksi. Ottelun seuraajat voivat tavoittaa Wolvesin ja Sheffield Utd:n sosiaalisen median kautta tulevia uutisia ja päivityksiä.

Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Wolves on sijalla kahdeksan, 38 pisteellään ja Sheffield Utd sijalla 20, 13 pisteellään. Kuten historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Saa nähdä, millainen kohtaaminen seuraavasta tulee, sillä Sheffield Utd hakee varmasti revanssia.

 

Tuoreet ja kiinnostavat vetovinkit Wolves peliin on aina haettavissa sivuiltamme. Tutustu myös joukkueiden edellisen kohtaamisen ennakkoon ja lopputulokseen.