Vain viisi pistettä erottaa Wolverhampton Wanderersin (Wolves) ja Newcastle Unitedin tulevasta Valioliigan kohtaamisesta. Ottelu pelataan Molineux Stadiumilla lauantaina 28.10.2023 klo 19:30 Suomen aikaa. Viimeisimmät tilastot huomioon ottaen voimme odottaa tiukkaa taistelua kahden liigassa samansuuntaisen seuran välillä.

Suomessa Valioliigan televisiointioikeudet omistaa Viasatin V Sport, joten Valioliigan otteluita pääsee katsomaan V Sport TV-kanavien ja Viaplay-streampalvelun kautta. Tällä Valioliiga-kaudella televisioidaan kaikki jalkapallo-ottelut, joten mahdollisuuksien mukaan, jokaisella katsojalla on paikka josta katsoa kaikki ottelut.

Aikaisemmat kohtaamiset

Näiden seurojen viimeisten kymmenen tapaamisen historia osoittaa pelien voittojen tasaisen jakautumisen. Molemmilla seuroilla on kaksi voittoa ja kuusi ottelua on päättynyt tasapeliin. Viimeinen tapaaminen 12. maaliskuuta 2023, päättyi Newcastlen voittoon 2‒1 Wolvesia vastaan. Vaikka joukkueiden menestys on tahoillaan ollut varsin tasainen ja viihdyttävää katseltavaa, on molemmilla joukkueilla omat heikkoutensa, joita vastustajat käyttävät pelitaktiikoissaan hyväkseen.

Viimeaikainen menestys

Wolves on näyttänyt vahvaa peliä viidessä viimeisessä pelissään, häviten vain yhden ottelun, mutta he ovat myös pelanneet kaksi ottelua tasapeliin. Tämä tarkoittaa, että heidän on vielä hieman puristettava tahtiaan, jotta voivat parantaa asemaansa sarjataulukossa. Wolvesin viimeisimmät ottelut osoittavat tarkkaa ja hyvää pelinhallintaa, sillä vastustajalle ei ole annettu moniakaan maalipaikkoja, saatikka luotu mahdollisuutta saada suurta maalisaalista per ottelu. Katso otteluhistoriaa joukkueittain alta.

Wolvesin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒2, Bournemouth vs Wolves
  2. 1‒1, Wolves vs Aston Villa
  3. 2‒1, Wolves vs Manchester City
  4. 3‒2, Ipswich vs Wolves
  5. 1‒1, Luton vs Wolves

Newcastlen viisi viimeisintä ottelua

  1. 4‒0, Newcastel vs Crystal Palace
  2. 2‒2, West Ham vs Newcastle
  3. 4‒1, Newcastle vs Paris Saint Germain
  4. 2‒0, Newcastle vs Burnley
  5. 1‒0, Newcastle vs Manchester City

Newcastle on ollut lyömätön viidessä viimeisessä pelissään ja tulee siksi peliin vahvalla ja varmalla asenteella. Muutama voitto on ollut tyylipuhdas murskausvoitto.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Wolves lähtee otteluun Newcastlea vastaan, mutta joukkueen kokoonpanosta tulee puuttumaan loukkaantumisten vuoksi pelaajia. Listaa loukkaantuneista ei ole vielä julkaistu 25.10.23 mennessä, mutta lähempänä ottelua tuo julkaisu tehdään.

Tämä tilanne saattaa vaikuttaa heidän suoritukseensa kentällä. Newcastle ei kuitenkaan ole ilmoittanut uusista loukkaantumisista, mikä voisi antaa heille etua. Pelikiellossa ei tietojemme mukaan ole ketään. Tiedot elävät vielä ottelupäivään asti, joten tarkistathan tiedon myöhemmin.

Ennuste- ja vedonlyöntivinkit

Newcastlen nykyisen kokoonpanon ja Wolvesin loukkaantumistilanteen perusteella on monia merkkejä siitä, että Newcastle on todennäköinen voittaja. Vedonlyöntiohjeeksi voimme varovasti antaa, että vetoa kannattaa lyödä yhdistelmästä “Voittaja: Newcastle ja yli 1,5 maalia”.

Tuleva ottelu vaikuttaa voimakkaasti pistejakoon ja sarjataulukkoon, sillä Newcastlella on mahdollisuus nousta viiden parhaan joukkoon, jos se voittaisi. Wolves taas kamppailee pysyäkseen taulukossa keskivaiheilla. Wolvesin todennäköisyys voittaa koko ottelu on 21 %. Saa nähdä, kuinka viikonlopun ottelussa tulee käymään.

 

Wolverhampton vedonlyöntivinkit voit aina lukaista meidän sivuiltamme. Hyvän vedonlyöntisivun valitseminen on myös tärkeätä. Sitä varten voit valita vaikka Big5 Casinon.