Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, kun Wolves ja Fulham FC kohtaavat Englannin Valioliigassa Molineux Stadiumilla lauantaina 9. maaliskuuta 2024 klo 17:00 Suomen aikaa. Wolves ja Fulham taistelevat sarjataulukon keskikastissa, joten ottelun merkitys on suuri molemmille joukkueille. Lukase aina Wolves ennakot meiltä ennen peliä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Ottelun näkee jälkeenpäin myös tallenteena.

Aiemmat kohtaamiset

Historiallisesti Wolves on ollut niskan päällä näiden joukkueiden välisissä kohtaamisissa. Kymmenen edellistä ottelua ovat tuottaneet Wolvesille viisi voittoa, Fulhamille kaksi ja kolme ottelua on päättynyt tasapeliin. Edellisessä ottelussa 27. marraskuuta 2023 Fulham kuitenkin yllätti Wolvesin 32.

Wolves on ollut viime otteluissa vaihtelevassa iskussa. He ovat voittaneet kaksi viimeisistä viidestä ottelustaan, mutta ovat myös kärsineet kolme tappiota, joista yksi tuli FA Cup -ottelussa. Joukkue on jämähtänyt keskikastiin ja tarvitsee voittoja kuroakseen eroa yläpuolella oleviin joukkueisiin.

Wolvesin viisi viimeisintä ottelua

  1. 30, Newcastle vs Wolves (02.03.2024)
  2. 10, Wolves vs Brighton (28.03.2024, FA Cup)
  3. ja 10, Wolves vs Sheffield Utd (25.02.2024)
  4. 12, Tottenham vs Wolves (17.02.2024)
  5. 02, Wolves vs Brentford (10.02.2024)

Fulham on toisaalta ollut loistavassa iskussa, nappaamalla kolme voittoa edellisestä viidestä ottelustaan. Heidän viimeisin tappio tuli Aston Villeä vastaan, mutta voitto Manchester Unitedista kertoo joukkueen potentiaalista.

Fulhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 30, Fulham vs Brighton (02.03.2024)
  2. 12, Manchester United vs Fulham (24.02.2024)
  3. ja 12, Fulham vs Aston Villa (17.02.2024)
  4. 31, Fulham vs Bournemouth (10.02.2024)
  5. 22, Burnley vs Fulham (03.02.2024)

Vamma- ja pelikieltoista ei ole juurikaan uutisoitavissa, sillä molemmat joukkueet pääsevät otteluun lähtökohtaisesti parhaalla kokoonpanollaan. Wolvesin pelinopeus ja Fulhamin viimeaikainen terävyys maalipaikoissa ovat katsomisen arvoisia seikkoja ottelussa. Ottelun lopputulos voi heilauttaa sarjataulukon keskikastin asetelmia huomattavasti.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Molemmat joukkueet kärsivät loukkaantumisista, Sheffield Utd:n kokoonpanosta puuttuvat useita tärkeitä pelaajia. Bournemouthin pelaajista ei ole raportoitu loukkaantumisia tai pelikieltoja toistaiseksi.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (05.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Veikkausvinkit ja sarjasijoitukset

Veikkaajille suositellaan Wolvesin voittoa tai tasapeliä. Tällä hetkellä Wolves on sarjataulukossa sijalla 10 (38 pistettä) ja Fulham seuraa kahden pisteen päässä sijalla 12 (35 pistettä). Ottelun tulos voikin aiheuttaa muutoksia niin sarjataulukon keskikastin kuin joukkueiden välisen pistesaldonkin tasossa.

Voittajasta ollaan melko yksimielisiä; tilastot suosittelevat asettamaan panoksen Bounemouthille. Sen voiton todennäköisyydeksi on arvioitu peräti 72 %. Tasapelin todennäköisyydeksi arvioidaan 17 %. Sheffield Utd:n voiton puolesta ollaan vain 11 prosenttisesti. Miten siis ottelussa lopulta käy?

Ottelupäivänä ei ole odotettavissa sadetta ja lämpötilan odotetaan olevan 10°C, joten sää ei tule olemaan merkittävä tekijä ottelun kulussa. Tuulee silti kohtalaisen voimakkaasti, 18 km/h, mutta tämä tuskin vaikuttaa pelin kulkuun merkittävästi.

 

Lue meiltä Wolves ennakot aina ennen pelejä. Zekkaa myös joukkueiden edellisen kohtaamisen tulos ja ennakko.