Valmistaudu seuraamaan jännittävää Valioliiga-ottelua Wolvesin ja Bournemouthin välillä, kunhan uusi aikataulu kyseiselle ottelulle tullaan julkaisemaan. Molineux Stadium toimii kyseisen ottelun taistelutantereena, jossa molemmat joukkueet pyrkivät parantamaan sijoituksiaan sarjataulukossa. Wolves pelin ennakko on valmiina, mutta tilastot ovat saattaneet muttua, kun on oikea ajankohta. 

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisissä kymmenessä ottelussa on nähty molempien joukkueiden vahvuudet: Wolves on voittanut neljästi ja Bournemouth kolmesti, kaksi ottelua on päättynyt tasapeliin. Viimeksi joukkueet kohtasivat 21. lokakuuta 2023 ja Wolves nappasi silloin 2-1 voiton. Edellisten kohtaamisten perusteella luvassa on jännittävä ottelu. Voittajaennuste suosii Wolvesia.

Wolves tulee otteluun hyvässä vireessä. Joukkue on voittanut neljä viimeisimmistä viidestä ottelustaan, ainoastaan Newcastle oli Wolvesia vahvempi maaliskuun alussa.

Wolvesin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Wolves vs Fulham (09.03.2024)
  2. 3‒0, Newcastle vs Wolves (02.03.2024)
  3. 1‒0, Wolves vs Brighton (28.02.2024, FA Cup)
  4. ja 1‒0, Wolves vs Sheffield Utd (25.02.2024)
  5. 1‒2, Tottenham vs Wolves (17.02.2024)

Bournemouthin pelikokemuksista ei voi sanoa samaa. Viimeisestä viidestä ottelustaan Bournemouth on voittanut vain yhden, tasapeli on tullut kahdesti ja tappio kahdesti.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒2, Bournemouth vs Sheffield Utd (09.03.2024)
  2. 0‒2, Burnley vs Bournemouth (03.03.2024)
  3. ja 0‒1, Bournemouth vs Leicester (27.02.2024, FA Cup)
  4. 0‒1, Bournemouth vs Manchester City (24.02.2024)
  5. 2‒2, Newcastle vs Bournemouth (17.02.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan olisi ollut tätä alun perin lauantaille sovittua ottelua varten vain vajaa viikko aikaa, mutta nyt joukkueet saanevat lisäaikaa valmistautua kohtaamiseensa myöhemmin ilmoitettava ajankohtana. Saa nähdä, kumpi vie voiton.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Valitettavasti molemmat joukkueet ovat viime aikoina kohdanneet useita loukkaantumisia, jotka ovat vaikuttaneet heidän menestykseensä. Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä (13.13.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua. Tarkemmat tiedot loukkaantuneiden ja pelikiellosta kärsivien pelaajien listasta julkaistaan lähempänä uutta sovittua ottelupäivää.

Ennakkoarvio ja vedonlyöntivinkit

Ottelun uutta ajankohtaa ei ole vielä kerrottu (tai päätetty), mutta kotikentällään pelaava Wolves lähtee otteluun suosikkina. Wolves on sarjataulukossa sijalla yhdeksän, 41 pisteellä, kun taas Bournemouth on sijalla 13, 32 pisteellä.

Voittoa ja tasapeliä pidetään todennäköisinä lopputuloksina: kotijoukkue Wolvesin voiton prosentti oli tämän artikkelin kirjoitushetkellä vielä 45 % ja tasapelin todennäköisyys samoin 45 %. Bournemouthin voiton todennäköisyydeksi arvioitiin vain 10 %. Palaamme toki aiheeseen myöhemmin, kun ottelun uusi ajankohta on päätetty ja ilmoitettu.

Sääennusteissa ei olisi ollut lauantaille luvassa sadetta, joten kentän olosuhteet eivät olisi todennäköisesti vaikuttaneet ottelun kulkuun. Lämpötila ottelun aikana olisi ollut noin 10 astetta celsiusasteina. Harmin paikka, että kyseinen ottelu on päätetty siirtää, sillä säänkin puolesta otteluajankohta olisi ollut suosiollinen kummallekin joukkueelle.

 

Wolves pelin ennakko on valmiina, mutta itse ottelu on valitettavasti siirretty.