Wolves matsin lopputulos: Valioliiga-ottelussa, joka pelattiin Molineux Stadionilla, Bournemouth voitti Wolvesin 10. Ottelun ainokaisen maalin teki Antoine Semenyo Bournemouthista 37. minuutilla. Voitto tuli yllätyksenä, sillä Bournemouth joutui pelaamaan vajaalla miehityksellä Milos Kerkezin saatua punaisen kortin 79. minuutilla. Kesken ottelun tapahtuneista vaihdoksista huolimatta Wolves ei onnistunut tasoittamaan ottelun tulosta.

Ennakko-odotukset olivat Wolvesin eduksi, mutta vierasjoukkue Bournemouth onnistui nujertamaan Wolvesin, sen havitellessa voittoa. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää. Sen voi katsoa tallenteena vielä myöhemminkin. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun kulku

Wolves teki ottelun aikana viisi vaihtoa. Santiago Bueno korvattiin Matt Dohertylla 46. minuutilla, Tommy Doyle vaihdettiin Matheus Cunhaan 55. minuutilla ja João Gomes antoi tilaa Boubacar Traorélle 64. minuutilla. Samalla Pablo Sarabia tuli pois kentältä ja Tawanda Chirewa astui hänen tilalleen. Viimeinen vaihto tehtiin 93. minuutilla, kun Toti tuli penkille ja Nathan Fraser pääsi kentälle.

Bournemouthin vaihdot tapahtuivat myöhemmässä vaiheessa ottelua Justin Kluivertin tilalle tuli Dango Ouattara 74. minuutilla, Alex Scott korvattiin Lloyd Kellyllä 81. minuutilla, ja Marcos Senesin sekä Dominic Solanken tilalle astuivat James Hill ja Enes Ünal 87. minuutilla.

Rangaistukset ja protestit

Ottelu ei sujunut ilman kortteja. Punainen kortti Bournemouthille ja yhteensä viisi keltaista korttia ‒ neljä Wolvesille ja yksi Bournemouthille ‒ nostivat jännitystä. VARista ei myöskään ollut apua Wolvesille, kun kaksi maalia hylättiin.

Punainen kortti oli järkytys kaikille ottelun aikana. Hwang Hee-Chanin maali hylättiin rikkeen vuoksi 65. minuutilla ja Max Kilmanin maali hylättiin paitsion vuoksi 99. minuutilla.

Tilastot ja ennusteet

Wolves hallitsi palloa 63 % ajasta, mutta ei onnistunut hyödyntämään tätä etua. Yhteensä laukaukset olivat 15 Wolvesille ja 21 Bournemouthille. Keltaisten korttien suhteen Wolves jäi tappiolle neljällä kortilla verrattuna Bournemouthin yhteen.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Wolves vs Bournemouth

  1. Laukaukset 15 vs laukaukset 21
  2. Hallinta 63 % vs hallinta 37 %
  3. Laukaukset maalia kohti 4 vs laukaukset maalia kohti 6
  4. Syötöt 535 vs syötöt 304
  5. Syöttötarkkuus 81 % vs syöttötarkkuus 73 %
  6. Vapaapotkut 10 vs vapaapotkut 17
  7. Keltaiset kortit 4 vs keltaiset kortit 1
  8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 1
  9. Paitsiot 2 vs paitsiot 1
  10. Kulmapotkut 8 vs kulmapotkut 12

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Wolves peliä lähes koko ajan. Tilastotkin sen osoittavat, jalkapallo-otteluiden ennustaminen on vaikeaa. Kumpi tahansa voi voittaa.

Ottelua koskeva ennusteemme Wolvesin voitosta osoittautui vääräksi. Tilastoista ja meidän ennusteestamme huolimatta, Bournemouth onnistui voittamaan ottelun. Tämä osoittaa jälleen kerran, että jalkapallossa mikään ei ole varmaa ennen loppuvihellystä. Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Wolves on sijalla 12, 43 pisteellään ja Bournemouth sijalla kymmenen, 45 pisteellään.

 

Wolves matsin lopputulos oli tiukka, kuten ottelukin. Lue tästä pelistä kirjoitettu ennakko.

Täältä voit myös lukea edellisen ottelun lopputuloksesta ja ennakon otteluun.