Luvassa on jännittävä jalkapalloilta, kun Wolverhampton eli Wolves kohtaa Arsenalin lauantaina 20.4.2024, klo 20.30 Suomen aikaa. Ottelu käydään Wolvesin kotikentällä, Molineux Stadiumilla. Edelliset kohtaamiset eivät jätä Wolvesille paljon toivoa, mutta kuten tiedämme, futis on arvaamaton laji ja mitä tahansa voi tapahtua. Wolves pelien ennakot ovat hieman arpapeliä, mutta teemme parhaamme.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Älä missaa tätä ottelua. Jos niin kuitenkin käy, voi ottelun katsoa myös jälkikäteen tallenteena. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kahden joukkueen kymmenestä viimeisestä kohtaamisesta Arsenal on vienyt voiton kuudesti, Wolves kolmesti ja yksi peli on päättynyt tasapeliin. Viimeisin kohtaaminen päättyi Arsenalin voittoon numeroin 21. Voipa Wolves kuitenkin ottaa opikseen tuosta tappiosta ja tulla otteluun uudistetulla energialla ja taktiikalla.

Wolvesin viimeisimmät viisi peliä ovat olleet haastavia. Viimeisin ottelu Nottingham Forestia vastaan päättyi 2–2 tasatulokseen ja sitä edeltävä peli West Hamia vastaan 1–2 tappioon. Joukkueen nykyinen sijoitus liigassa on 11., 43 pisteellä. Niinpä Wolves tarvitsee jokaisen mahdollisen pisteen päästäkseen ylemmäs sarjassa.

Wolvesin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2–2, Nottingham Forest vs Wolves (13.04.2024)
  2. 1–2, Wolves vs West Ham (06.04.2024)
  3. ja 1–1, Burnley vs Wolves (02.04.2024)
  4. 2–0, Aston Villa vs Wolves (30.03.2024)
  5. ja 2–3, Wolves vs Coventry (16.03.2024, FA Cup)

Arsenalin viimeiset viisi peliä ovat olleet ilmeisesti parempia. Joukkue on ottanut viimeisinä kohtaamisistaan kolme voittoa, tasapeli ja yhden tappion. Arsenal tietysti taistelee Mestarien liigan paikan puolesta, joten jokainen piste on olennainen loppukauden matkalla joukkueelle.

Arsenalin viisi viimeisintä ottelua

  1. 0–2, Arsenal vs Aston Villa (14.04.2024)
  2. 2–2, Arsenal vs Bayern Munich (09.04.2024, UEFA Mestareiden liiga)
  3. 0–3, Brighton vs Arsenal (06.04.2024)
  4. 2–0, Arsenal vs Luton (03.04.2024)
  5. 0–0, Manchester City vs Arsenal (31.03.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Tiedot loukkaantumisista ja pelikielloista ovat tässä vaiheessa rajoittuneita, mutta vaikutukset lopputulokseen nähdään vasta pelipäivänä. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (16.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Ennusteiden mukaan Arsenal on suosikki voittamaan ottelun 70 prosentin mahdollisuudella. Jos olet vedonlyöjä, tuplavoitto-vaihtoehto, tasapeli tai Arsenalin voitto saattaa olla hyvä valinta. Arsenalin kokonaispisteet liigassa ovat 71, joka sijoittaa heidät toiselle sijalle Manchester Cityn jälkeen. Wolvesin sijoitus on 11. ja heillä on 43 pistettä. Joka tapauksessa, jalkapallossa kaikki on mahdollista ja tulos voidaan tosiasiassa nähdä vasta viimeisen pillin vihellyksen jälkeen.

Sääennuste näyttää otolliselta futiksen peluuseen. Luvassa ei ole sadetta, joten kenttä pysyy kuivana ja olosuhteet pelaamiselle ovat ihanteelliset. Jää nähtäväksi, miten suosikkijoukkue Arsenal hyödyntää nämä olosuhteet ja pystyykö Wolves yllättämään jälleen kerran kannattajansa ottelun lopputuloksella.

 

Wolves pelien ennakot löydät kätevästi sivuiltamme. Tutustu myös edellisen joukkueiden kohtaamisen kulkuun ja ennakkoon.