Wolves ottelun lopputulos: Valioliiga-ottelu Wolves vs Arsenal pelattiin lauantaina 20.04.2024 Molineux Stadiumilla. Ottelu oli lukuisten mielenkiintoisten käänteiden ja intensiivisen pelaamisen täyttämä, lopulta päättyen Arsenalin 2‒0-voittoon. Maalintekijöinä ottelussa kunnostautuivat Leandro Trossard ja Martin Ødegaard.

Ennakko-odotukset olivat Arsenalin eduksi, mutta kotijoukkue Wolves yritti antaa hyvän vastuksen sille, Arsenalin havitellessa järisyttävää murskavoittoa. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää. Sen voi katsoa tallenteena vielä myöhemminkin. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Arsenalin tehokas toiminta

Ottelun ensimmäisen maalin teki 45. minuutilla Leandro Trossard, jolle tarjoili paikan Gabriel Jesus. Loppunumerot 2‒0:aan viimeisteli Martin Ødegaard lisäaikana 95. peliminuutilla. Arsenal oli selkeästi vahvempi osapuoli, pitäen palloa 54 % ajasta ja laukoen yhteensä 24 kertaa, joista 9 kohden maalia. Arsenalin voittoasemaan siivitti myös yhden maalivahdin torjunnan enempi kuin Wolvesilla.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Wolves vs Arsenal

 1. Laukaukset 5 vs laukaukset 24
 2. Hallinta 46 % vs hallinta 54 %
 3. Laukaukset maalia kohti 3 vs laukaukset maalia kohti 9
 4. Syötöt 465 vs syötöt 537
 5. Syöttötarkkuus 81 % vs syöttötarkkuus 87 %
 6. Vapaapotkut 14 vs vapaapotkut 9
 7. Keltaiset kortit 3 vs keltaiset kortit 2
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 1 vs paitsiot 2
 10. Kulmapotkut 1 vs kulmapotkut 2

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Arsenal peliä koko ajan.

Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Wolves on sijalla 11, 43 pisteellään ja Arsenal sijalla yksi, 74 pisteellään.

Arsenalin voittoputki jatkui

Arsenal on nyt voittanut kuusi viimeistä kohtaamistaan Wolvesia vastaan. Valmentajana ottelussa hääränneen Mikel Artetan johtamalla joukkueella onkin syytä juhlaan, sillä selvä voitto lauantain ottelussa vakiinnutti Arsenalin asemaansa sarjataulukossa.

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 45′ peliminuutilla Arsenal siirtyi johtoon 0‒1, maalintekijänä Leandro Trossard
 2. 90+5′ peliminuutilla Arsenalin maali johti tilanteeseen 0‒2, maalintekijänä Martin Ødegaard

Pallohallinta, tehokas maalinteko sekä varma puolustustyö pitävät Arsenalin menestyksen tiellä.

Lukuisat varoitukset ja vaihdot

Ottelussa jaettiin yhteensä viisi keltaista korttia. Arsenalille kortin saivat Leandro Trossard ja Declan Rice, Wolvesilta varotuksen saivat Toti, Max Kilman ja Hwang Hee-Chan. Vaihtojakin nähtiin molemmin puolin.

Loukkaantumisen vuoksi Wolvesin Hwang Hee-Chan, Tawanda Chirewa sekä Matt Doherty joutuivat tulemaan vaihtoon ja tilalle astuivat Mario Lemina, Pablo Sarabia sekä Rayan Ait-Nouri. Arsenalin puolelta kentältä poistuivat Lenadro Trossard ja Gabriel Jesus, ja tilalle pääsivät Gabriel Martinelli sekä Thomas Partey.

Ottelu oli jännittävä, vaikka ennustuksissa povattiin selvää voittoa Arsenalille. Koskaan ei ole selvää, kumpi joukkue lopulta jalkapallo-ottelussa voittaa. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Ottelussa voi tapahtua mitä tahansa, joka vaikuttaa merkittävästi kyseisen ottelun kulkuun. Niin kävi tälläkin kertaa.

 

Wolves ottelun lopputulos päättyi tällä kertaa vieraan hyväksi.

Lue ennakko, joka on tästä ottelusta ja samalla tutustu joukkueiden edelliseen kohtaamiseen ja sen ottelun ennakkoon.