West Ham ottelun ennakko: Tulevana sunnuntaina 14.4.2024, klo 16.00 Suomen aikaa, tarjolla on herkullinen Valioliiga kohtaaminen, kun West Ham ja Fulham kohtaavat Lontoon Olympiastadionilla. Ottelussa on paljon panoksena molemmille joukkueille, kun sarjasijoitukset hakevat vielä muotoaan tässä vaiheessa kautta.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Otteluparin historia kertoo hyvin tasaisista kohtaamisista. Kymmenestä viimeisestä ottelusta West Ham on voittanut kuusi ja Fulham kaksi. Kaksi ottelua ovat päättyneet tasan. Viimeisin kohtaaminen joulukuussa päättyi kuitenkin Fulhamin murskavoittoon 5–0.

West Hamin viime peleissä on nähty tasaisia taistoja ja joukkue on nauttinut kotiedusta, eikä ole hävinnyt neljään viimeiseen kotiotteluunsa. Viimeisistä otteluista joukkue on voittanut yhden, kolme on päättynyt tasan ja yhden se on hävinnyt.

West Hamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1–2, Wolves vs West Ham
  2. ja 1–1, West Ham vs Tottenham
  3. 4–3, Newcastle vs West Ham
  4. 1–1, West Ham vs Aston Villa
  5. 5–0, West Ham vs SC Freiburg

Fulham on kärsinyt kolme tappiota viidestä viimeisestä ottelustaan, jotka saattavat verottaa joukkueen itseluottamusta tulevaan otteluun.

Fulhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 0–1, Fulham vs Newcastle
  2. 3–1, Nottingham Forest vs Fulham
  3. ja 3–3, Sheffield Utd vs Fulham
  4. 3–0, Fulham vs Tottenham
  5. 2–1, Wolves vs Fulham

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Kummallakin joukkueella on haasteita pelaajiston kanssa. Liverpoolilla ja Crystal Palacella on useita pelaajia poissa loukkaantumisten vuoksi. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (10.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

West Ham on tällä hetkellä seitsemännellä sijalla 48 pisteellä, kun taas Fulham on sijalla 13 kertyneillä 39 pisteillä. Ottelun lopputulos voi vaikuttaa molempien joukkueiden asemaan taulukossa. Voitto nostaisi kummankin joukkueen asemaa ja häviö saattaisi tiputtaa sijoituksia.

West Hamin vahva kotivire voi kallistaa vaakakuppia heidän suuntaansa ja suosittelemme panostamaan joko West Hamin voittoon tai tasapeliin. Kertoimien ja taustatietojen perusteella ottelun ennuste on 41 % West Hamin voitolle, 26 % tasapelille ja 33 % Fulhamin voitolle.

Huomioitavaa on, että sääennuste ei lupaa yli 20 mm sademäärää, joten kentän olosuhteiden ei odoteta vaikuttavan ottelun kulkuun. Huolimatta viime kohtaamisen murskatappiosta West Ham on suosikki ottelun voittajaksi. Luvassa on varmasti jännittävä taistelu sijoituksista ja odotettavissa on, että molemmat joukkueet tulevat taistelemaan loppuun asti jokaisesta pisteestä.

 

West Ham ottelun ennakko aina valmiina luettavissa ennen ottelua.