Tulevana sunnuntaina, 10.3.2024, klo 16.00 Suomen aikaa luvassa on huippujännittävää jalkapalloa, kun West Ham ja Burnley kohtaavat London Stadionilla Valioliiga ottelussa. Ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä. West Hamin vahvuutena on Burnleyn heikko vieraspelimenestys. Lue tuoreet vetovihjeet West Ham peleihin meiltä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Älä missaa tätä ottelua. Ottelun voi toki katsoa myös jälkikäteen tallenteena. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Joukkueiden edelliset 10 kohtaamista ovat olleet erittäin tasaisia: molempien joukkueiden saavuttaessa neljä voittoa ja kaksi matsia päättyen tasan. Viimeisin peli, joka pelattiin 2023 marraskuun 25. päivä, päättyi West Hamin 21-voittoon Burnleysta.

West Ham on pelannut lähiaikoina hyvällä tasolla. Heidän viimeisestä viidestä pelaamastaan pelistä he ovat kuitenkin voittaneet vain kaksi; Evertonia vastaan 31 ja Brentfordia vastaan 42. Peli Nottingham Forestia vastaan päättyi West Hamin 20 tappioon ja he myös hävisivät sekä Arsenalille että Manchester Unitedille.

West Hamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 13, Everton vs West Ham
  2. 42, West Ham vs Brentford
  3. 20, Nottingham Forestvs West Ham
  4. 06, West Ham vs Arsenal
  5. 30, Manchester United vs West Ham

Toisaalta Burnleyn tilanne on erittäin huolestuttava. He ovat hävinneet neljä edellistä otteluaan.

Burnleyn viisi viimeisintä ottelua

  1. 02, Burnley vs Bournemouth
  2. 30, Crystal Palace vs Burnley
  3. 05, Burnley vs Arsenal
  4. 31, Liverpool vs Burnley
  5. 22, Burnley vs Fulham

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantuneet ja pelikiellossa olevat pelaajat

Datasta ei toistaiseksi löydy tietoa loukkaantuneista tai pelikieltoon joutuneista pelaajista. Tämä tarkoittaa, että molemmat joukkueet pelaisivat täydellä miehistöllä. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (07.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Ennakko-odotusten mukaan West Ham näyttää vahvalta, ja sen voitto tai tasapeli on todennäköinen tulos ottelusta. Joukkueiden pistesaldot ja ottelun tärkeys sarjan kannalta tekevät pelistä erittäin jännittävän. Ennusteiden mukaan West Hamin todennäköisyys voittoon on 59 %, Burnleyn voittoon huomattavasti alempi eli 18 %. Tasapeliin uskotaan 23 prosenttisesti.

West Hamilla on selkeä etu lauantain peliin, heidän ollessa sarjataulukossa seitsemäs, 42 pisteellä, kun Burnley on hurjasti alempana 19. sijalla, 13 pisteellä. Burnley on ollut erityisen heikko vieraissa, häviten neljä edellistä otteluaan. Tällä perusteella sijoitusta kannattaa harkita laittamaan West Hamin voitolle tai pienemmällä riskillä tasan peliin.

Ottelupäivän sääennuste ei lupaa suurempia yllätyksiä, joten sään ei odoteta vaikuttavan ottelun kulkuun. Ei toki unohdeta, että jalkapallossa mitä tahansa voi tapahtua.

 

Löydä aina tuoreet vetovihjeet West Ham peleihin suoraan sivuiltamme.

Lue edellisen ottelun kulku ja lopputulos sivuiltamme.