Sunnuntaina 17.3.2024 klo 16:00 Suomen aikaa valokeilassa on Valioliigan ottelu West Ham – Aston Villa. Ottelu pelataan Lontoon olympiastadionilla. Molemmat joukkueet ovat valmiita taistelemaan voitosta ja jatkamaan hyvää virettään. Alla olevat tilastot antavat viitteitä siitä, mitä tältä kohtaamiselta on odotettavissa. West Ham pelin ennakko nyt luettavissa.

Edelliset kohtaamiset

Edellisen 10 ottelun historiasta käy ilmi, että West Ham on hallinnut näitä kohtaamisia voittaen kuudesti, kun Aston Villa on saanut nimiinsä vain yhden voiton. Tasapeliin kohtaamiset ovat ratkenneet kolmesti. Viimeisin kohtaamiset päättyi Aston Villan murskavoittoon 4-1 lokakuussa 2023.

Joukkueiden nykytila

West Ham on ollut hyvässä vireessä ja kolmen ottelun tappioton putki Valioliigassa puhuu puolestaan. Joukkue sijoittuu tällä hetkellä seitsemännelle sijalle 43 pisteellä. Alla näet joukkueen viiden edeltävän ottelun tulokset Valioliigassa ja Eurooppa-liigassa.

  1. West Ham 2-2 Burnley
  2. SC Freiburg 1-0 West Ham (UEFA Eurooppa-Liiga)
  3. Everton 1-3 West Ham
  4. West Ham 4-2 Brentford
  5. Nottingham Forest 2-0 West Ham

Aston Villa puolestaan on tällä hetkellä 55 pisteellä sarjataulukon neljäntenä. Viimeisimpänä joukkue kärsi 4-0 tappion Tottenhamille. Tätä kaksi edeltävää Valioliigan ottelua Aston Villa on voittanut. Alla näet joukkueen viiden edeltävän ottelun tulokset Valioliigassa ja Konferenssi-liigassa.

  1. Aston Villa 0-4 Tottenham
  2. Ajax 0-0 Aston Villa (UEFA Konferenssi-liiga)
  3. Luton 2-3 Aston Villa
  4. Aston Villa 4-2 Nottingham Forest
  5. Fulham 1-2 Aston Villa

Vetoehdotus ja ennuste

Ennusteemme mukaan West Ham voittaa ottelun 45% todennäköisyydellä. Myös tasapelin todennäköisyys on samaiset 45 %. Todennäköisyys Aston Villan voitolle on 10%. Ennustamme, että ottelussa tehdään yli 1.5 maalia.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Kummallakaan joukkueella ei ole tällä hetkellä merkittäviä loukkaantumisia tai pelikieltoja. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan päivitetyt tiedot lähempänä ottelua.

Nautitaan ottelusta ja kannustetaan suosikkijoukkue voittoon!

 

West Ham pelin ennakko nyt luettavissa sivuillamme. Lue myös joukkueiden edellisen kohtaamisen ennakko ja loppuraportti.