Nyt kun pandemia on keskeyttänyt lähes kaiken urheilun ja siirtänyt lähes kaikki tapahtumat, on se ymmärrettävästi vähentänyt vedonlyöntiä ja vedonlyönti kohteita huomattavasti. Se on myös pakottanut vedonvälittäjät etsimään kohteita normaalien kohteiden lisäksi ja pitänyt vedonlyönnin kertoimien laskijat kiireisinä poikina. Vedonlyönti on seis vai onko?

Laji kirjo vedonlyönnissä on muuttunut suunnattomasti. Kaikkien perinteisten liigojen ja lajien tilalle on pitänyt kiireellä saada muita kohteita. Välillä tässä on onnistuttu, välillä ei.

Mistä nyt lyödä vetoa

Kohteita on hyvin rajoitetusti tällä hetkellä, mutta niitä kyllä löytyy. Itä Euroopan osuus on huomattava kohteissa, mutta E-sports tuo myös tuttuja nimiä ja länsimaisia kohteita valikoimiin.

Mitä E-sports tarjoaa?

E-sports on harvoja lajeja ja sarjoja, joita on voitu tietyin rajoittein pelata, vaikka kaikki muu on ollut seis. E-sportsista löytyy jatkuvasti kohteita ja eri peleissä kamppaillaan tosissaan. Suomalaisia varmasti kiinnostaa varsinkin Counter-Strike, jonka huipulta löytyy paljon suomalaisia. Ence on varmasti jokaiselle suomalaiselle nimenä tuttu ja

Kohteita E-sportsista löytyy jatkuvasti ja laji on nostanut tunnettuuttaan huimasti pandemian aikana. E-sports on päässyt myös jokaisen vedonvälittäjän valikoimiin ja jatkuvasti suuremmalla painoarvolla. Suomalaisia laji koskettaa myös siksi, että YLE näyttää niin suurella kädellä suoria lähetyksiä tapahtumista.

Mitä jalkapallosarjoja on käynnissä?

Valko-Venäjän sarja on vielä käynnissä ja on pyörinyt koko pandemian ajan. Kohteet ovat nyt hieman tuntemattomia, mutta jalkapalloa kuitenkin. Maan presidentti ei Koronasta ole välittänyt, joten sarja on saannut mennä omalla painollaan. Rajoitteita on toki sinnekkin tullut, kun tauti ja pelko on alkanut kalvamaan vihdoin ja viimein Valko-Venäjälläkin.

Turkmenistanissa on myös jalkapallosarja käynnissä. Yokary Ligan kohteita löytyy monen vedonvälittäjän valikoimista.

Vedonlyönti on seis, vai onko? Lue artikkelimme ja katso mistä lajeista voi tällä hetkellä lyödä vetoja ja pian vedonlyönti kohteita löytyy!

Mitä muita lajeja löytyy kohteista?

Tennis

Tennis kohteita löytyy satunnaisia lähinnä Itä Euroopasta ja Venäjältä.

Baseball

Nicaraguasta löytyy GPO liiga, josta voit pelata

Darts

Darts kohteita löytyy myös silloin sun tällöin.

Pöytätennis

Käynnissä on esim. Setka Cup ja TT Cup joiden edistymistä voit vaikka käydä kurkkimassa kotisivuilta.

Jääkiekko

Mikäli jääkiekko kiinnostaa, niin Venäjän Short Hockey on täydessä käynnissä ja pelejä voit käydä pelaamassa päivittäin.

Mitä jatkossa?

Isot jalkapallosarjat suunnittelevat kauden jatkamista, mutta nähtäväksi jää, onko sillä mitään mahdollisuuksia, sillä muutama sairastuminen saattaa kaataa kaikki suunnitelmat. Esim. Saksan Bundesliiga tähtää kauden jatkumiseen 16. toukokuuta. Liigaseuroista Köln ilmoitti perjantaina kolmesta koronavirustapauksesta, joten erikoiselta kuullostaa. Jäämme kuitenkin innolla odottamaan päivityksiä urheilurintamalta, missä tilanne muuttuu päivittäin, ellei tunnettain.

Missä pelata

Vedonlyönti on seis vai onko? Kohteita löydät vaikka Rabonalla. Käy tutustumassa.

Yhteenvetona

Vedonlyönti on seis, vai onko? Lue artikkelimme ja katso mistä lajeista voi tällä hetkellä lyödä vetoja ja pian vedonlyönti kohteita löytyy!

Vastaa