Valioliiga logo

Pitkään sitä on odotettu ja välillä se on näyttänyt täysin mahdottomalta, mutta uskottava se kai on, kun BBC ilmoittaa, että Valioliiga palaa tauolta! Valioliigan jatko julkaistu ja se on tarkoitus aloittaa 17.6.2020 Aston Villan ja Sheffield Unitedin, sekä Manchester Cityn ja Arsenalin välisillä otteluilla. Vedonlyönti ja vedonlyönti tarjoukset palaavat myös kuvioihin!

Kausi katkesi Maaliskuussa

Tauko alkoi jo 13.3.2020 ja kaudesta jäi pelaamatta 92 ottelua. Liigaseurat saivat aloittaa pienryhmäharjoitukset viikko sitten ja käynnissä on liigan pelaajien ja taustahenkilöiden tiivis testaaminen. Testejä on suoritettu 2752 ja sairastuneita tai tartunnan saaneita on havaittu 12 kappaletta.

Tartunnoista seuroissa ei yleisesti julkisteta, mutta tartunnan saanneista ovat ilmoittaneet esimerkiksi Watford, jonka pelaajista on nimetty ainakin Adrian Marappa ja Burnley, jonka apuvalmentaja Ian Woan on sairastunut.

Vaikka kausi katkesikin hyvissä ajoin, on Liverpool käytännössä jo valmis mestari. Loppukausi ei tuo mestarin selviämiseen yllätyksiä, mutta europaikat ja tipahtajat tulevat selviämään.

Vedonlyönti ja vedonlyönti tarjoukset palaavat!
Valioliiga logo

Miten kausi jatkuu

Otteluohjelma ei ole vielä täysin julkistettu, mutta sen on tarkoitus jatkua täydellä tohinalla heti avausotteluiden jälkeisenä viikonloppuna. Kausi olisi tarkoitus pelata loppuun elokuun alkuun mennessä. Ottelut pelataan pääosin viikonloppuisin, mutta kaksi kierrosta pelataan myös arkena.

Ongelmia?

Englannissa virus jyllää, eikä ole vielä niin taantunut, kuin olisi haluttu ja tartuntoja on mahdollista tulla vielä paljon lisää kauden edetessä. Jää nähtäväksi onnistuuko kaikki hyvin, toki Valioliiga tekee varmaan kaikkensa, että pelaajat pysyisivät mahdollisimman turvassa. Kaikki pelaajat eivät tule ilmeisesti osallistumaan kauden jatkopeleihin, joten se aiheuttanee varmasti pieniä muutoksia kokoonpanoissa.

Bundesliiga

Bundesliigaa on tahkottu jo parin viikon ajan ja tyhjät katsomot ovat vaikuttaneet peleihin huomattavasti. Esimerkiksi kotietu on ollut olematon jatkokaudella. Bayern München on jo käytännössä varmistanut mestaruuden, kun he löivät Dortmundin vieraissa 0-1.

Italian liiga, eli Serie A jatkuu myös

Italian liiga laitettiin ennenaikaisesti kesäteloille 9.3.2020 pandemian johdosta. Serie A on tarkoitus pelata loppuun vaikka korona virus on runnellut Italiaa urakalla. Kauden on tarkoitus jälleen jatkua 20.6.2020.

La Liga jatko vielä epäselvä

Espanjan pääministeri on näyttänyt jatkolle vihreätä valoa jo viime viikonloppuna ja sanoi että kausi voisi jatkua jo parin viikon kuluttua 8.6.2020. Aikaisemmin sarjan jatkoa on ehdotettu alkavaksi 12.6.2020. Joukkueilla on 11 ottelua jäljellä ja ne olisi tarkoitus pelata kovalla vauhdilla pois heinäkuun loppuun mennessä.

Valioliigan jatko julkaistu, seuraa kertoimia vaikka B-Betsillä. Löydät kaikkea tietoa myös 1Bet, Cashalot, BetAndYou ja Lucky Bull vedonlyönti sivustoilta.

Vedonlyönti palaa!

Valioliigan jatko julkaistu. Valioliiga jatkaa kauttansa 17.6.2020. Vedonlyönti ja vedonlyönti tarjoukset palaavat!