Nuorten Leijonien perinteinen vuodenvaihteen U20 MM-JÄÄKIEKKO 2021-tapahtuma on jälleen käsillä. Vedonlyöntisivustot ovat kaikki innoissaan ottaneet ottelut vedonlyönti kohteiksi, kun muut kohteet ovat urheilussa jälleen kortilla. Vedonlyönti netissä on jo alkanut. Oletko asettanut omat panoksesi?

Vedonlyöntisivustot jo hierovat käsiään yhteen koska kisat tuovat heille paljon uusia asiakkaita. Mutta myös kaikki pankkiurheilijat ovat täpinöissään, joko olet itse asettanut ensimmäiset vetosi?

Pitkää matkaa tehtiin

Viikko sitten nuoret leijonat matkasivat Kanadan Edmontoniin yhdessä Ruotsin ja Venäjän maajoukkueiden kanssa. Lennon kanssa lienee ollut ongelmia, kun kaikki lehdet ilmoittivat lentokoneen olleen liian pieni ja matkatavaroiden kanssa oli ongelmia. Tästä raportoi mm. Iltasanomat. Ruotsin ja Venäjän pelikamat jäivät kentälle ja lähtivät parin päivän kuluttua perään.

U20 MM-JÄÄKIEKKO 2021. Lue Suomen ohjelmasta & ota vedonlyönti vinkkejä. Vedonlyöntisivustot ovat kaikki ottaneet ottelut kohteikseen.

Heti karanteeniin

Kun Leijonat pääsivät perille Edmontoniin, odotti heitä 4 päivän karanteeni huoneissaan ja turnauksen ajan päivittäiset koronatestaukset. Testit ovatkin jo osoittaneet hyödyllisyytensä, kun Saksan joukkueesta on löytynyt 8 tapausta ja Ruotsin joukkueesta 2. Ilmeisesti karanteeni on pelaajille ollut hieman uuvuttavaa, mutta se on kuitenkin selvitetty, eikä Suomen joukkueesta löytynyt tartuntoja, joten Suomi porskuttaa täydellä joukkueella. Saksa taas on käynyt jäillä alle 10 pelaajan voimin, joten heidän valmistautumisensa turnaukseen on mennyt penkin alle.

Harjoitusotteluita

Kaikilta joukkueilta on poistunut harjoitusotteluita ja joiltakin joukkueilta kaikki. Suomella on kuitenkin ennen turnausta harjoitusottelussa vastassa yksi turnauksen ennakkosuosikeista, eli USA. Kyseessä on kuitenkin vain harjoitusottelu, mutta silti ottelu tulee näyttämään tason missä joukkueet ovat ja suunnan mihin turnaus tulee menemään. U20 MM-JÄÄKIEKKO 2021

U20 MM-JÄÄKIEKKO 2021. Lue Suomen ohjelmasta & ota vedonlyönti vinkkejä. Vedonlyöntisivustot ovat kaikki ottaneet ottelut kohteikseen.

Vedonlyönti

Vedonlyönti U20 MM-JÄÄKIEKKO 2021 turnauksesta on jo käynnissä ja varmaan kenellekään ei tule yllätyksenä että Suomi lähtee avausotteluun suurena suosikkina. Saksa on muutenkin heppoisemmaksi vastustajaksi arvioitu, mutta kun joukkueessa on jopa 8 Covid tapausta, niin heidän osakkeensa eivät sillä kyllä nouse.

Casino Sieger tarjoaa Suomen voitosta 1.2 kertoimet ja Saksan voitosta peräti 8,5 kertoimet. Kaiken rehellisyyden nimissä, tätä korkeaa kerrointa ei kannattane kokeilla edes pienellä panoksella. Mutta vedonlyönti kohteita ottelusta löytyy runsaasti! Kannattaa kuitenkin odottaa vetojen kanssa viime hetkille, tai ainakin niin kauan, kuin kokoonpanot ilmoitetaan.

Muut vedonlyöntisivustot pitävät Suomea yhtä vahvana ennakkosuosikkina. Unibet tarjoaa Saksan voitosta 9.0 ja Rabona tarjoaa 7,4. Vedonlyönti netissä tulee räjähtämään, kunhan kisat pääsevät alkamaan. Tulemme seuraamaan Suomen koitoksia ja annamme vedonlyönti vinkkejä, mikäli mahdollista.

Kaksi Lohkoa

Turnauksessa joukkueet on jaettu kahteen lohkoon. Suomi on A lohkossa, jonka joukkueet ovat tässä:

  • Suomi
  • Kanada
  • Saksa
  • Sveitsi
  • Slovakia

Toisessa lohkossa on myös 5 joukkuetta, jotka ovat:

  • Itävalta
  • Tshekki
  • Ruotsi
  • Venäjä
  • USA

Suomen ottelut

Saksa – Suomi Lauantai 26.12 Kello 01:00

Suomi – Sveitsi Sunnuntai 27.12 Kello 21:00

Suomi – Slovakia Keskiviikko 30.12 Kello 21:00

Kanada – Suomi Perjantai 1.1 Kello 01:00

Suomen Joukkue

SUOMEN MM-JOUKKUE:

Maalivahdit:
1 Piiroinen Kari, Tappara/TUTO Hockey
30 Blomqvist Joel, Kärpät/Hermes
31 Taponen Roope, HIFK/K-Espoo

Puolustajat:
2 Hatakka Santeri, Ilves
3 Rafkin Ruben, TPS
4 Heinola Ville, Lukko
6 Viro Eemil, TPS
7 Niemelä Topi, Kärpät
10 Puutio Kasper, Kärpät
12 Rajaniemi Matias, Pelicans
35 Kokkonen Mikko, Jukurit

Hyökkääjät:
13 Järventie Roby, Ilves
15 Lundell Anton, HIFK
19 Puhakka Petteri, Tappara/TUTO Hockey
20 Helenius Samuel, JYP
21 Pyyhtiä Mikael, TPS
22 Hirvonen Roni, Ässät
23 Petman Mikko, Lukko
27 Pärssinen Juuso, TPS
28 Nikkanen Henri, Jukurit
29 Simontaival Kasper, Tappara/TUTO Hockey
32 Mäntykivi Matias, SaiPa
33 Lambert Brad, JYP
34 Räty Aku, Kärpät
36 Korhonen Benjamin, KalPa

Voisimme esitellä lyhyesti muutaman pelaajan

Pelaajia on monta ja uusia sankareita tulee turnauksen aikana Suomalaisille katsojille tutuksi. Mutta, seuraa ainakin näitä pelaajia:

Anton Lundell on jo kannuksesna Liigassa HIFK:ssa hankkinut superlupaus, jolta on mahdollista odottaa mitä vain. Lundell on varattu Florida Panthersiin.

Brad Lambert pelaa JYP:ssä ja lähti pienen kohun saattelemana Suomen Spartaan HIFK:sta. Ikänsä johdosta häntä ei ole vielä varattu NHL:ään, mutta varaus on tietenkin täysin selviö.

Aku Räty Kärppien oma kasvatti. Arizona Coyotes on varannut tämän pistenikkarin. Hän esitti jo viime vuoden kisoissa upeita otteita, joiden odotetaan jatkuvan.

Vedonlyönti netissä

Vedonlyöntisivustot tulevat olemaan vuodenvaihteessa täynnä näitä U20 MM-otteluita ja niitä tullaan seuraamaan tiiviisti TV:stä. Onneksi Suomen ottelut pelataan kohtuu inhimillisiin aikoihin, joten penkkiurheilijan loppuvuosi tulee olemaan mielenkiintoinen. TV-lähetysten oikeudet omistaa Discovery, joten ottelut nähdään ilmaiseksi heidän kanavillaan TV5:llä ja Dplayssa. Discovery on ostanut kaikki MM-JÄÄKIEKKO oikeudet vuoteen 2026 asti.