Tuleva Valioliigan ottelu Tottenham vs Wolves potkitaan käyntiin lauantaina 17. helmikuuta 2024 klo 17.00 Suomen aikaa. Tottenham Hotspur Stadiumin tunnelmalliset puitteet toimivat ottelun näyttämönä, jossa kumpikin joukkue tavoittelee arvokkaita pisteitä ranking-sijoitustensa parantamiseksi.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Älä missaa tätä ottelua. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Vetovinkit Tottenhamin peleistä löydät aina meidän sivuiltamme.

Aiemmat kohtaamiset

Kymmenen viimeisimmän kohtaamisen perusteella Tottenham on ollut hieman Wolvesia vahvempi voittaen niistä viisi, Wolvesin saalistaessa neljä voittoa. Tasapelejä on kirjattu yksi. Viimeisin kohtaaminen, marraskuun 11. päivänä 2023, päättyi Wolvesin 21 voittoon.

Tottenham on ollut viime otteluissaan vahvassa iskussa, sillä joukkue on pystynyt välttämään tappiot viimeisissä viidessä pelissään. Tottenhamissa on nautittu myös kotiedusta, sillä joukkue on voittanut viisi viimeistä kotiotteluaan.

Tottenhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 21, Tottenham vs Brighton (10.02.2024)
  2. ja 22, Everton vs Tottenham (03.02.2024)
  3. 32, Tottenham vs Brentford (31.01.2024)
  4. 01, Tottenham vs Manchester City (26.01.2024, FA Cup)
  5. 22, Manchester United vs Tottenham (14.01.2024)

Wolves sen sijaan on joutunut taipumaan tappioon kahdessa viime ottelussaan huolimatta voitosta aiemmin pelatussa FA Cupin ottelussa.

Wolvesin viisi viimeisintä ottelua

  1. 02, Wolves vs Brentford (10.02.2024)
  2. 24, Chelsea vs Wolves (04.02.2024)
  3. 34, Wolves vs Manchester United (01.02.2024)
  4. 02, West Brom vs Wolves (28.01.2024, FA Cup)
  5. ja 00, Brighton vs Wolves (22.01.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Molemmat joukkueet ovat kärsineet loukkaantumisista ja pelikielloista, mutta tämän hetken tarkat tilastot puuttuvat. Loukkaantumiset ja pelikiellot voivat kuitenkin näytellä merkittävää osaa, kun joukkueet kohtaavat toisensa ja mielenkiintoiset strategiset valinnat voivat merkitä ratkaisevaa eroa.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (15.02.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Vedonlyöntivinkit ja otteluennusteet

Huomioiden molempien joukkueiden nykyisen suoritustason, Wolves nähdään ennusteissa voittajana. Kotijoukkue Tottenhamilla on kuitenkin hyvä mahdollisuus päästä tasatulokseen tai jopa voittoon, sillä heidän kotiedun ansiosta heidän todennäköisyytensä voitolle nousee.

Ottelun lopputuloksen merkitys liigan pistetaulukossa on huomattava molemmille joukkueille. Tottenhamille voitto tarjoaisi mahdollisuuden kiilata lähemmäs kärkikolmikkoa, kun taas Wolves voisi nousee sijoituksissa lähemmäs kymmenen parhaan joukkoon. Sääennuste lupaa hyvää peliolosuhteita, sillä sateen todennäköisyys on nolla ja lämpötila on miellyttävä 13 celsiusastetta.

Mukaansatempaava kamppailu on taattu, kun Tottenham ja Wolves kohtaavat Tottenham Hotspur Stadiumilla. Luvassa on jännittäviä hetkiä, strategisia siirtoja ja toivottavasti runsaasti maaleja!

 

Vetovinkit Tottenhamin peleistä löydät aina helposti sivuiltamme ja pysyt ajan tasalla kaikista peleistä,