Tottenham ennakko: Sunnuntaina on luvassa jännittävä kohtaaminen. Tottenham Hotspur ja Nottingham Forest kohtaavat sunnuntaina 7. huhtikuuta 2024 klo 20 Suomen aikaa Valioliiga-ottelussa Tottenham Hotspur Stadionilla. Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä, sillä Tottenhamilla on vielä mahdollisuus napata neljäs sija ja siten paikka Mestarien liigaan, kun taas Nottingham Forest kamppailee säilyttääkseen paikkansa sarjassa.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Jos ottelu jää näkemättä, ei hätää. Sen voi katsoa myöhemminkin vielä tallenteena. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kahden seuran keskinäiset kohtaamiset ovat viime aikoina kallistuneet Tottenhamin hyväksi. Viimeisistä kymmenestä ottelusta neljä on päättynyt Tottenhamin voittoon ja yksi Nottinghamin. Tuorein kohtaaminen oli joulukuun 15. päivänä 2023, jolloin Tottenham voitti 20.

Tottenham on osoittanut nousujohteista virettä viime peleissään. Joukkue on saalistanut kaksi voittoa viimeisestä viidestä ottelustaan, osoittaen iskukykyä erityisesti vieraskentillä. Pahin tappio tuli Fulhamia vastaan maaliskuun puolivälissä.

Tottenhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 11, West Ham vs Tottenham (02.04.2024)
  2. 21, Tottenham vs Luton (30.03.2024)
  3. 30, Fulham vs Tottenham (16.03.2024)
  4. 04, Aston Villa vs Tottenham (10.03.2024)
  5. 31, Tottenham vs Crystal Palace (02.03.2024)

Nottingham Forest on puolestaan osoittanut kestävyyttä viime otteluissaan, mutta voittoja on jäänyt puuttumaan. Parannettavaa löytyy erityisesti vieraspeleistä, joissa pisteitä on jäänyt saamatta.

Nottingham Forestin viisi viimeisintä ottelua

  1. 31, Nottingham Forest vs Fulham (02.04.2024)
  2. 11, Nottingham Forest vs Crystal Palace (30.03.2024)
  3. ja 11, Luton vs Nottingham Forest (16.03.2024)
  4. 10, Brighton vs Nottingham Forest (10.03.2024)
  5. 01, Nottingham Forest vs Liverpool (02.03.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Vammojen ja pelikieltojen suhteen tiedot pysyvät ennallaan: kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaolijoita. Näin ollen molemmat pääsevät otteluun parhailla miehistöillään, mikä lupaa tasokasta jalkapallo-ottelua. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (03.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ottelun ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Ennusteet viittaavat Tottenhamin mahdolliseen voittoon. Nottingham Forestilla on kuitenkin paljon pelissä ja joukkueelle käy myös tasapeli. Kokonaisvoittoprosentit ovat seuraavat: Kotivoitto 69 %, tasapeli 17 % ja vierasvoitto 14 %. Jos Tottenham voittaa, he voivat ohittaa Aston Villan sarjataulukossa ja nousta neljänneksi.

Pelivinkkinä voisi pitää kotivoittoa huomioiden aiemmat kohtaamiset, sekä Tottenhamin vankemman aseman sarjataulukossa. Toisaalta Nottingham Forestin tarve pisteille voi tuoda yllätyksen, joten riskinottajalle tasapeli voi tarjota suuremman tuoton.

 

Kannattaa käydä lukasemassa Tottenham ennakko hyvissä ajoissa ennen peliä. Mikäli ottelu kiinnostaa, niin lue myös edellisestä kohtaamisesta ja kyseisen pelin ennakko.