Tottenham vs Fulham – Jännittävä taisto luvassa

Maanantai-illan 23.10.2023 Valioliiga-ottelussa sarjataulukon kolmosena oleva Tottenham kohtaa sijalla 12 keikkuvan Fulhamin klo 20:00 Suomen aikaa. Ottelu pelataan Tottenham Hotspur Stadiumilla, joka tarjoaa yhden jalkapallomaailman parhaista areenoista seurata intensiivistä jalkapallo-ottelua. Tottenham johtaa sarjaa näiden kahden joukkueen välillä ja on voittanut peräti kahdeksan viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta Fulhamin kanssa.

Ottelu on artikkelin kirjoitushetkellä kesken ja ottelua voi seurata suorana Viaplaysta.

Viimeisimmät kohtaamiset joukkueiden välillä

Tottenham ja Fulham ovat pelanneet kovia pelejä aiemmin. Viimeisten kymmenen ottelun aikana Tottenham on voittanut kahdeksan kertaa, kun taas Fulham on vaatinut voiton vain kerran, ja se on ollut risti. Viimeinen joukkueiden välinen kohtaaminen 29. elokuuta 2023 päättyi 1–1. Nähtäväksi jää, pystyykö Fulham parantamaan muotoaan hallitsevaa Tottenhamia vastaan ​​tällä kierroksella.

Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset muiden joukkueiden kanssa

Spurs tulee otteluun vahvassa vireessä, sillä se ei ole hävinnyt seitsemään viimeiseen peliinsä. Lisäksi näyttää siltä, ​​että he saavat kotikentän etua kolmella peräkkäisellä kotivoitolla.

Tottenhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 0-1, Luton vs Tottenham (07.10.2023)
  2. 2-1, Tottenham vs Liverpool (30.09.2023)
  3. 2-2, Arsenal vs Tottenham (24.09.2023)
  4. 2-1, Tottenham vs Sheffield Utd (16.09.2023)
  5. 2-5, Burnley vs Tottenham (02.09.2023)

Tiesitkö? Viimeisestä kymmenestä ottelustaan Fulham on voittanut seitsemän ottelua ja hävinnyt kaksi ottelua. Tasapeliin on päättynyt yksi ottelu.

Fulhamin menestys on ollut vaihteleva sen viimeisimmissä otteluissa. Fulham on voittanut viidestä viimeisimmästä ottelustaan kolme ja yksi on päättynyt tasapeliin. Joukkue on varmasti valmis taistoon ja janoaa voittoa Tottenhamista.

Fulhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 3-1, Fulham vs Sheffield Utd (07.10.2023)
  2. 0-2, Fulham vs Chelsea (02.10.2023)
  3. 2-1, Fulham vs Norwich (27.09.2023, liigacup)
  4. 0-0, Crystal Palace vs Fulham (23.09.2023)
  5. 1-0, Fulham vs Luton (16.09.2023)

Tiesitkö? Viimeisestä kymmenestä ottelustaan Fulham on voittanut kaksi ottelua ja hävinnyt viisi ottelua. Tasapeliin on päättynyt kolme ottelua.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Molemmilla joukkueilla on monia loukkaantumisia ja pelikieltoja, jotka voivat vaikuttaa ottelun tulokseen. Niitä ei kuitenkaan eritellä tässä artikkelissa. Pelaajien poissaolo loukkaantumisten vuoksi luo epäilemättä joukkueeseen aukon, jonka vastustajajoukkue voi hyödyntää ‒ ja hyödyntääkin.

Joukkueiden kokoonpanot

Tottenham

Tottenhamin kokoonpano (4-3-3, oikealta vasemmalle): Vicario (GK) – Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Hojbjerg, Sarr, Maddison – Kulusevski, Richarlison, Son

Fulham

Fulham-kokoonpano (4-3-3, oikealta vasemmalle): Leno (GK) – Castagne, Bassey, Ream, Robinson – Pereira, Palhinha, Lukic – Decordova-Reid, Vinicius, Willian

Ottelun ennuste

Kun tarkastellaan joukkueiden tämänhetkisiä sijoituksia liigan sarjataulukossa, Tottenham on ensimmäisenä 23 pisteellä, kun taas Fulham on kahdestoista 11 pisteellä. Voitto vahvistaisi Tottenhamille vahvistaisi entisestään sen otetta kärkipaikasta, kun taas Fulhamin voitto voisi nostaa heidät kympin sakkiin. Kun tarkastellaan tilastoja ja aiempia suorituskykytietoja, Tottenhamin voitto näyttäisi olevan varmaa peruskauraa. Saa nähdä miten käy.

 

Tottenham pelien vetovinkit voit käydä aina kätevästi lukasemassa meillä. Samalla kannattaa valita hyvät sivustot vedonlyöntiin. Betinia on loistava vedonlyöntisivusto, jota voimme suositella.