Tämä Tottenham Hotspurin silmiinpistävä Valioliiga peli Fulhamia vastaan päättyi Spursin 2‒0 voittoon, jossa Son Heung-Min ja J. Maddison olivat avainasemassa. Heung-Min Son avasi maalitilin 36. minuutilla ja toisen puoliajan alussa J. Maddison kohdisti lopullisen iskun Fulhamille. Spursin säälimätön puolustus ja jatkuvat hyökkäykset tuottivat tulosta, mikä vahvisti entisestään Tottenhamin vakuuttavaa otteluhistoriaa Fulhamia vastaan.

Ottelun tallenteen voi katsoa Viaplaysta.

 

Maalintekijät ja vaihdot

Son Heung-Min aloitti Spursin maalitilin loistavalla maalilla, jonka hän teki 36. minuutilla. Hänelle antoi syötön Richarlison. Puolustuslinjan takana odottanut J. Maddison tuplasi Tottenhamin johdon pelin 54. minuutilla Son Heung-Minin antaman syötön jälkeen.

Ottelun kulku

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 36′ peliminuutilla Tottenham siirtyi johtoon 1‒0, maalintekijänä Son Heung-min
 2. 54′ peliminuutilla Tottenhamin maali johti tilanteeseen 2‒0, maalintekijänä James Maddison

Ottelun aikana molemmat joukkueet käyttivät kaikki sallitut vaihdot. Tottenham teki viisi vaihtoa, joissa mm. D. Udogie ja P. M. Sarr korvattiin Emerson Royalilla ja O. Skipillä.

Spursin hallitseva peli

Tottenham oli ottelun alusta asti vahvempi joukkue, mikä näkyi selkeästi tilastoissa. Spursilla oli hallussa 56 % pallonhallinnasta ja he saivat aikaan yhteensä 15 laukausta, joista viisi oli maalia kohti. Fulham, sai aikaan vain 10 laukausta, joista kolme oli maalia kohti. Tottenham käytti hyökkäyksellistä 4-2-3-1 kokoonpanoa, jota se oli käyttänyt edellisissä kahdeksassa ottelussa, siinä missä Fulham pelasi tutulla 4-3-3 kokoonpanolla.

Ottelun tilastot

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa Tottenham vs Fulham:

 1. Laukaukset 15 vs laukaukset 10
 2. Hallinta 56 % vs hallinta 44 %
 3. Laukaukset maalia kohti 5 vs laukaukset maalia kohti 3
 4. Syötöt 593 vs syötöt 463
 5. Syöttötarkkuus 87 % vs syöttötarkkuus 84 %
 6. Vapaapotkut 10 vs vapaapotkut 14
 7. Keltaiset kortit 2 vs keltaiset kortit 0
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 4 vs paitsiot 6
 10. Kulmapotkut 3 vs kulmapotkut 5

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Tottenham peliä lähes koko ajan. Ilahduttavaa tässä pelissä on korttien minimaalinen määrä, vaikka ottelu oli täynnä tunnetta, onnistumisia ja turhautumista. Punaisia kortteja ei jouduttu antamaan yhtään, ja keltaisiakin vain kaksi. Tämän ottelun myötä Fulham on sijalla yhdeksän, 11 pisteellään ja Tottenham sijalla yksi, 23 pisteellään. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat toisensa 16.03.2024, Fulhamin kotikentällä.

Otteen säilyttäminen

Spurs on onnistunut pitämään niskalenkin kotikentällään, sillä se on ollut voittamaton kotonaan viimeisten neljän ottelun aikana. Heung-Min Son on ollut erityisen tärkeä pelaaja Tottenhamille ja hän on loistanut maalinteossa jo kolmessa peräkkäisessä ottelussa kotonaan.

Tämän lisäksi tulee muistaa, että Tottenham on ollut voittamaton viimeisessä kahdeksassa ottelussaan. Nämä seikat saattoivat olla avaintekijöitä sen varmistamisessa, että Tottenham voitti tärkeän ottelun Fulhamia vastaan, eikä pettänyt fanejaan upealla esityksellään ‒ tälläkään kertaa.

 

Tottenham vetovinkit on hyvä aina tarkistaa meiltä ja sen jälkeen valitset laadukkaat vedonlyöntisivut kuten Casino Sieger sivuston, jolla löytyvät kaikki Valioliiga kohteet!