Valioliiga palaa taas viikonloppuna actioniin, kun Tottenham Hotspur ja Crystal Palace kohtaavat Tottenham Hotspur Stadionilla lauantaina, 2. maaliskuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Kenties päivän jännittävin kamppailu tarjoilee nähtävää jalkapallofanille, kun Spurs pyrkii ottamaan kolme pistettä ja vankistamaan asemaansa sarjataulukossa. Lue tästä artikkelista vetovinkit Tottenham peliin.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Ennen kuin hypähdämme tulevaan, katsotaanpa menneitä kohtaamisia. Kymmenestä viimeisestä Tottenham vs Crystal Palace -ottelusta Tottenham on voittanut seitsemän, yhden voiton vieden Crystal Palace ja kaksi ottelua päätyen tasapeliin. Edellinen ottelu päättyi Tottenhamin voittoon lukemin 2‒1.

Spurs on osoittanut viime peleissään vahvuutta, mutta myös haurasta puolustuspeliä. Alle viidestä edellisestä ottelusta kolme on päättynyt voittoon, mutta joukkueen puolustus on päästänyt myös maaleja.

Tottenhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. x‒x, Chelsea vs Tottenham (TBD)
  2. 1‒2, Tottenham vs Wolves (17.02.2024)
  3. 2‒1, Tottenham vs Brighton (10.02.2024)
  4. ja 2‒2, Everton vs Tottenham (03.02.2024)
  5. 3‒2, Tottenham vs Brentford (31.01.2024)

Crystal Palacella on ollut viime peleissä vaikea kausi. Viisi viimeistä ottelua ovat tuottaneet kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Palacen hyökkäyspeli on ollut vakuuttavaa, mutta puolustuspeli on horjunut.

Crystal Palacen viisi viimeisintä ottelua

  1. 3‒0, Crystal Palace vs Burnley (24.02.2024)
  2. 1‒1, Everton vs Crystal Palace (19.02.2024)
  3. 1‒3, Crystal Palace vs Chelsea (12.02.2024)
  4. 4‒1, Brighton vs Crystal Palace (03.02.2024)
  5. 3‒2, Crystal Palace vs Sheffield Utd (30.01.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Jalkapallokerroinkin, joukkueiden loukkaantumiset ja pelikiellot vaikuttavat merkittävästi ottelun kulkuun. Tämän hetken tietojen mukaan molemmat joukkueet pääsevät kuitenkin otteluun ilman merkittäviä poissaoloja.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (24.10.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Veikkausvihjeet ja ennakkoasetelmat

Sarjataulukossa Tottenham on tällä hetkellä viidentenä 47 pisteellä, kun Crystal Palace on sijalla 13 kera 28 pisteen. Spursien voitto vahvistaisi joukkueen asemaa kärjen tuntumassa, kun taas Crystal Palace hakee jokaista pistettä putoamistaistelussa. Asiantuntijoiden mukaan voiton todennäköisyys on 64 % Tottenhamille ja tasapeliinkin 20 %. Crystal Palacelle annetaan vain 16 % voiton todennäköisyys. Suosittelemme vetämään tuplapanosta: Tottenham tai tasapeli.

Huomioitavaa on, että Spurs on voittanut neljä viimeistä kohtaamistaan Crystal Palacea vastaan. Voitto tai tasapeli vankistaisi Tottenhamin asemaa europelipaikkojen tuntumassa, kun taas jokainen piste on Crystal Palacelle elintärkeä sarjapaikan säilyttämisen kannalta. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa kummalle tahansa joukkueelle. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

 

Lue meiltä jatkossa kaikki vetovinkit Tottenham peliin ja lue samalla edellisen kohtaamisen ennakko ja tulos.