Valioliigan ottelu Tottenham Hotspurin ja Crystal Palacen välillä päättyi Tottenhamin vakuuttavaan 3-1 voittoon lauantai-iltapäivällä Lontoossa. Ottelu, joka pelattiin Tottenham Hotspur stadionilla, oli täynnä jännittäviä käänteitä ja tarjosi katsojille ikimuistoisia hetkiä. Lue meiltä vetovinkit Spurs peleihin.

 

Huippuhetket ja tulokset

Maalinteon aloitti Crystal Palacen pelaaja E. Eze 59. minuutilla. Joukkueen johtoasema jäi kuitenkin lyhyeksi Tottenhamin T. Wernerin onnistuessa tasoittamaan tilanteen 77. minuutilla B. Johnsonin syötöstä. C. Romero nousi avuksi vain kolme minuuttia myöhemmin J. Maddisonin syötöstä ja vei Tottenhamin 2-1 johtoon. Tottenhamin voiton sinetöi S. Heung-Min, joka iski 3-1 -osuman 88. minuutilla B. Johnsonin antamasta syötöstä.

Vaihdot ja varoitukset

Tottenham käytti kaikki sallitut vaihdot, kun taas Crystal Palace suoritti kolme vaihtoa. Keltaisia kortteja jaettiin ottelun aikana yhteensä kolme: yksi Tottenhamille ja kaksi Crystal Palacelle.

Ottelutilastot

Tottenham oli vahvempi kaikilla tilastollisilla osa-alueilla. Joukkue voitti kulmapotkut luvuin 11-1 ja hallitsi palloa 78% peliajasta. Tottenhamilla oli 14 laukausta, joista 6 meni kohti maalia, kun taas Crystal Palace onnistui laukomaan ainoastaan neljä kertaa yhden laukauksen suuntautuessa maalia kohti. Tottenhamin voitto ei tullut yllätyksenä, sillä joukkue on voittanut myös viisi edeltävää kohtaamista Crystal Palacea vastaan. Huomionarvoista on myös, että Timo Wernerin maali oli hänelle kauden ensimmäinen. Voitto antaa Tottenhamille varmasti merkittävää itsevarmuutta tulevia pelejä varten.

 

Pääset meiltä lukemaan mahtavat vetovinkit Spurs peleihin aina ennen otteluita. Lue myös ennakot muihin Valioliigapeleihin. Tutustu tämän ottelun ennakkoon ja lue myös miten meni viime pelissä ja sen ennakko.