Maanantaina 6. marraskuuta 2023 Tottenham ja Chelsea kohtaavat Valioliigan yhdessä jännittävimmistä otteluista. Ottelu alkaa klo 22:00 Suomen aikaa Tottenham Hotspur Stadiumilla. Tämä on Tottenhamille mahdollisuus vahvistaa asemaansa sarjataulukon kärjessä, kun taas Chelsealla on mahdollisuus nousta hieman paremmalle sijoitukselle sarjataulukossa. Tottenham on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla yksi ja Chelsea sijalla yksitoista.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Meiltä voit lukea Tottenham vedonlyöntivinkit ja vinkit muihin otteluihin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Joukkueiden viimeisistä kymmenestä kohtaamisesta Chelsea on voittanut viisi kertaa, Tottenham kaksi kertaa ja kolme peliä on päättynyt tasapeliin. Viimeisessä kohtaamisessa Tottenham onnistui kuitenkin voittamaan otteluluvuin 20. Chelsea haluaa taatusti haastaa tuon tappion ja napata voiton tässä revanssissa, mutta saa nähdä miten käy.

Tottenhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 12, Crystal Palace vs Tottenham
  2. 20, Tottenham vs Fulham
  3. 01, Luton vs Tottenham
  4. 21, Tottenham vs Liverpool
  5. ja 22, Arsenal vs Tottenham

Tottenham on vaikuttavassa kunnossa. Joukkue on Valioliigan kärjessä 26 pisteellä kahdeksan voiton ja kahden tasapelin jälkeen. Viimeisestä viidestä ottelusta Tottenham on voittanut kaikki, mikä osoittaa todella joukkueen järisyttävän vahvuuden kaikilla osa-alueilla.

Chelsean viisi viimeisintä ottelua

  1. 20, Chelsea vs Blackburn
  2. 02, Chelsea vs Brentford
  3. 22, Chelsea vs Arsenal
  4. 14, Burnley vs Chelsea
  5. 02, Fulham vs Chelsea

Chelsean on toisaalta todella noustava pysyäkseen kärkijoukon perässä. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa 11. sijalla 12 pisteellä. Viimeisestä viidestä ottelustaan ​​he ovat voittaneet kaksi, pelanneet kaksi tasapeliä ja hävinneet yhden.

Kauden tähdet

Son Heung-Min loistaa Tottenhamissa kirkkaimmin kahdeksalla maalillaan ja yhdellä syötöllään, jota seuraavat J. Maddison ja D. Kulusevski. Puolustuspuolella C. Romero ja Pedro Porro tekevät suurimman vaikutuksen. Chelsealle R. Sterling, M. Mudryk ja N. Jackson ovat näkyvimmät hyökkäyksessä, kun taas Thiago Silva, A. Disasi ja L. Colwill tekevät vaikutuksen puolustuksesta.

Ottelun ennustaminen ja vedonlyöntivinkit

Kun otetaan huomioon joukkueiden nykyinen kokoonpano, Tottenhamin ennustetaan nousevan voittajana ottelusta. Tuplamahdollisuus, Tottenham tai tasapeli, 46 % kotivoitosta ja 25 % tasapelistä, näyttää turvalliselta vedolta.

Jos Tottenham voittaa, se kasvattaa johtoaan liigassa entisestään ja luo lamauttavan etäisyyden Chelseaan. Chelsean voittaessa, se nousee muutaman paikan sarjataulukossa ja pitää Tottenhamin pisteet ennallaan. Tämä mahdollistaa muiden saavuttaa kyseistä kärkisijaa. Ottelu tulee olemaan tärkeä molemmille joukkueille.

Tästäkin ottelusta voit lyödä vetoa Rabonalla, joka on loistava vedonlyöntisivusto, josta löydät paljon eri kertoimia eri tapahtumille.

Johtopäätökset

Tulossa on erittäin jännittävä peli, jossa on paljon pelissä molemmille joukkueille. Tottenham on voittoputkessa ja pelaa kotona, mikä antaa heille yliotteen. Kenenkään ei pidä kuitenkaan väheksyä Chelseaa, joka haluaa parantaa asemaansa sarjataulukossa ja sillä on oikein hyvät mahdollisuudet myös ottelun voittoon.

Molemmat joukkueet taistelevat lujasti ja peli tulee olemaan todella hermoja raastava. Todennäköisyys tulevan ottelun tasapelille on 25 %. Chelsean voittoon uskotaan 29 %:n verran, kun taas Tottenhamin voittoon uskotaan 46 %. Seuraava joukkueiden kohtaaminen tullaan näkemään vasta 24.02.2024 Chelsean kotikentällä.