Tottenham pelin ennakko: Viikonloppuna pelataan sunnuntaina 28.04.2024 klo 16:00 Suomen aikaa kunnon Valioliiga taistelu Tottenham Hotspur Stadionilla. Seuraavaksi tulossa oleva ottelu on kaupungin kilpailevien joukkueiden Tottenhamin ja Arsenalin välillä. Ottelun tasaisuudesta kertoo jo joukkueiden aiempien kohtaamisten historia viimeisistä kymmenestä pelistä molempien joukkueiden voitot ovat tasan neljä, ja tasapeleihin on päädytty kahdesti. Joukkueet kohtasivat viimeksi syyskuussa, jolloin ottelu päättyi maalien tasapeliin 22.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Tottenhamilla on ollut haastavaa, mutta he ovat silti onnistuneet säilyttämään kotiedun viimeisissä kolmessa ottelussaan ja pitämään tappionsa poissa viimeisistä viidestä ottelustaan. Tottenhamin viime ottelut ovat jääneet melko heikoiksi. Tämä näkyy heidän viimeisimmissä peleissään.

Tottenhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 40, Newcastle vs Tottenham (13.04.2024)
  2. 31, Tottenham vs Nottingham Forest (07.04.2024)
  3. 11, West Ham vs Tottenham (02.04.2024)
  4. 21, Tottenham vs Luton (30.03.2024)
  5. 30, Fulham vs Tottenham (16.03.2024)

Arsenalin viime pelit puolestaan kertovat vahvuudesta. Vaikka joukkue hävisi Aston Villalle ja Bayern Münchenille, he jyräsivät Chelsean peräti 50. Tämä on merkki muuttuvasta ja parantuvasta joukkueesta, jolla on pyrkimyksiä päästä huipulle.

Arsenalin viisi viimeisintä ottelua

  1. 50, Arsenal vs Chelsea (23.04.2024)
  2. 02, Wolves vs Arsenal (20.04.2024)
  3. 10, Bayern München vs Arsenal (17.04.2024, UEFA Mestarien liiga)
  4. 02, Arsenal vs Aston Villa (14.04.2024)
  5. 22, Arsenal vs Bayern München (09.04.2024, UEFA Mestarien liiga)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (24.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Joukkueiden nykyisessä sarjatilanteessa Arsenal näyttää olevan vahvempi, sijaiten ensimmäisenä 77 pisteellä, kun taas Tottenham on viidentenä 60 pisteellään. Tämä ottelu saattaa kuitenkin tuoda mukanaan muutoksia sarjataulukkoon. Arsenalin mahdollinen voitto vahvistaisi joukkueen asemaa entisestään ja loisi lisää etäisyyttä muihin. Tottenhamin voitto taas voisi nostaa heidät lähemmäs neljännen sijan Aston Villaa.

Sääraportin mukaan sademäärä ei aiheuta haasteita ottelulle ja lämpötila pysyy mukavan keväisenä. Vedonlyöjien kannattaa huomioida tasapelin mahdollisuus, sillä näiden joukkueiden kohtaamiset ovat usein olleet erittäin tasaisia. Vaikka Arsenalin voitto on todennäköisempää, tasapeli on ehdottomasti myös mahdollinen lopputulos. Pelin lopputulos voidaan siis ennustaa olevan Arsenalin voitto tai tasapeli.

 

Tottenham pelin ennakko on luettavissa sivuillamme hyvissä ajoissa ennen ottelua, jotta voit tehdä johtopäätökset vedonlyöntiin.