Tuleva Valioliigan ottelu Sheffield Utd:n ja Wolvesin välillä pelataan lauantaina 4.11.2023 klo 17:00 Suomen aikaa Bramall Lanella. Ottelulla on jännittävä pohjasävy, sillä Sheffield Utd tarvitsee kipeästi voittoa välttääkseen putoamisen jatkossa liigataulukossa, kun taas Wolvesilla on mahdollisuus nousta ylös sarjataulukon puolivälistä ylöspäin pari sijaa. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Viimeisestä yhdeksästä ottelusta Sheffield Utd on voittanut kaksi, Wolves kuusi ja yksi ottelu on päättynyt tasapeliin. Viimeisen kerran kun joukkueet kohtasivat, Wolves voitti Sheffield Utd:n otteluluvuin 3‒0. Nämä tulokset osoittavat selkeän edun Wolvesille tulevassa ottelussa.

Sheffieldilla on surullinen tulos viiden viime pelin edistymisestä. Nolla voittoa ja viisi tappiota peräkkäin, mukaan lukien nöyryyttävä 8‒0-tappio Newcastlea vastaan. Nämä meriitit eivät kyllä puhu Sheffieldin voittamisen puolesta tälläkään kertaa.

Sheffield Utd:n viisi viimeisintä ottelua

  1. 5‒0, Arsenal vs Sheffield Utd
  2. 1‒2, Sheffield Utd vs Manchester United
  3. 3‒1, Fulham vs Sheffield Utd
  4. 2‒0, West Ham vs Sheffield Utd
  5. 0‒8, Sheffield Utd vs Newcastle

Wolves jatkaa vahvemmin viiden tappiottoman pelin jälkeen. Heillä on parempi buusti päällä kuin Sheffieldillä, mikä on hyödyllistä tulevassa kohtaamisessa.

Wolvesin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒2, Wolves vs Newcastle
  2. 1‒2, Bournemouth vs Wolves
  3. 1‒1, Wolves vs Aston Villa
  4. 2‒1, Wolves vs Manchester City
  5. 3‒2, Ipswich vs Wolves

Loukkaantumiste ja pelikiellot

Yksityiskohtia kunkin joukkueen mahdollisista loukkaantumisista ja pelikielloista ei ole annettu, millä voi olla merkittävä vaikutus ottelupäivään. Toivottavasti molemmat joukkueet ovat huippukunnossa antaakseen vastustajilleen todellisen haasteen.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (02.11.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Pelin ennuste ja vedonlyöntivinkit

Kun otetaan huomioon molempien joukkueiden nykyinen kokoonpano ja pelitaktiikka, näyttää todennäköisimmältä, että Wolves nappaa voiton tässä kohtaamisessa. Tällä hetkellä Wolves on taulukossa 12., kun taas Sheffield Utd on jumbosijalla, mikä tarkoittaa, että Sheffieldillä on paljon menetettävää tappion seurauksena tulevassa pelissä. Wolves sen sijaan voisi nousta pöytään voitolla.

Ennusteen mukaan Wolvesin voiton todennäköisyys on 49 % ja tasapelin 26 %, kun taas Sheffield Utd:llä on vain 25 % mahdollisuus voittaa. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Wolvesille.

Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Sateen sattuessa tällä ei yleensä ole juurikaan vaikutusta peliin, ellei se ylitä 20 mm. Onneksi tämänhetkisen säätiedotteen perusteella näyttää olevan taukosää ottelua varten. Seuraavan kerran samainen kaksikko tulee kohtaamaan toisensa ensi keväänä, 24.02.2024.

 

Sheffield Utd vedonlyöntivinkit löydät meidän sivuiltamme ja tietenkin näistä otteluista voit lyödä vetoa vaikka CampoBetin vedonlyönti sivuilla