Valioliigassa odottaa jälleen kerran jännittävä ottelu tulevana lauantaina 21. lokakuuta 2023, kun Sheffield Utd kohtaa Manchester Unitedin. Ottelu, joka pelataan Bramall Lane-jalkapallostadionilla Sheffieldissä Englannissa, alkaa klo 22:00 Suomen aikaa. Ottelua voi katsella TV:stä Viaplayn kautta tai live striiminä Viasatin V Sport Footballin välityksellä.

Joukkueiden aiemmat tapaamiset

Molemmilla joukkueilla on viime aikoina ollut ristiriitaisia ​​tuloksia aikaisemmissa kohtaamisissaan. Viimeisestä viidestä ottelustaan Sheffield Utd ei ole voittanut ainuttakaan. Neljä ottelua ovat päättyneet häviöön ja yksi tasapeliin. Sekin tapahtui yli kuukausi sitten. Manchester United on voittanut kolme ottelua ja hävinneet kaksi viidestä viimeisimmästä.

Joukkueiden yhteinen viimeisin kohtaaminen päättyi Sheffieldin 2‒1 voittoon, mutta tulee muistaa, että kyseinen ottelu pelattiin vuonna 2021. Toki Sheffield Utd:llä voi olla henkinen etu tästä muistosta tulevaan tapaamiseen, mutta Manchester United on sen verran voitonnälkäinen joukkue, ettei tule päästämään Sheffieldiä helpolla. Manchester käyttää taatusti tilaisuuden hyväkseen ja iskee viiden viimeisimmän ottelun perusteella Sheffieldin heikkoihin kohtiin.

Sheffield Utd:llä suuria vaikeuksia

Neljän tappion putki on Sheffield Utd:lle ollut henkisesti rankka. Joukkue tuntuu olevan hukassa, eikä tiimihenki ja ottelukokoonpanojen muutokset tuota tulosta. Erityisen huolestuttavaa on päästettyjen maalien suuri määrä, joita on ollut yhteensä 17 viimeisen viiden pelin aikana. Tähän on tultava muutos, jos aikoo pärjätä Valioliigassa ja edetä kohti kärkeä sarjataulukossa.

Sheffield Utd:n viisi viimeisintä ottelua

Nämä ottelutulokset eivät ole kovin mairittelevaa katsottavaa Sheffieldin joukkueen aikaansaannoksista

  1. 3‒1, Fulham vs Sheffield Utd (07.10.2023)
  2. 2‒0, West Ham vs Sheffield Utd (30.09.2023)
  3. 0‒8, Sheffield Utd vs Newcastle (24.09.2023)
  4. 2‒1, Tottenham vs Sheffield Utd (16.09.2023)
  5. 2‒2, Sheffield Utd vs Everton (02.09.2023)

Manchester United sen sijaan näyttää kaikille, kuinka paljon se haluaa voittaa koko Valioliigan. ManU on hävinnyt kaksi otteluaan joukkueille, jotka ovat yhtä vahvoja ja taidokkaita kuin Manchesterin joukkue.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

Galatasaray ja Crystal Palace ovat ne joukkueet, joille ManU on hävinnyt viimeisen kuukauden aikana tiukasti yhdellä maalilla.

  1. 2‒1, Manchester United vs Brentford (07.10.2023)
  2. 2‒3, Manchester United vs Galatasaray (03.10.2023)
  3. 0‒1, Manchester United vs Crystal Palace (30.09.2023)
  4. 3‒0, Manchester United vs Crystal Palace (26.09.2023)
  5. 0‒1, Burnley vs Manchester United (23.09.2023)

On selvää, että tulevassa ottelussa joukkueilla on kaikki pelissä. ManU janoaa voittoa tasapeliensä rinnalle ja Sheffield päättää hävettävän suuren tappioputkensa.

Loukkaantumistilastot ja muut huomiot

Molempien joukkueiden pelaajien mahdollisista loukkaantumisista tai pelikielloista ei tällä hetkellä ole tietoa, mikä saattaa vaikuttaa tulevan ottelun lopputulokseen.

Sheffield Utd on runkosarjassa sarjataulukon hännillä vain yhdellä pisteellään ja tarvitsee kipeästi voiton aloittaakseen kautensa. Manchester United on sarjataulukon keskikastissa, mutta voitto voisi mahdollisesti parantaa heidän asemaansa toivotulle paikalle taulukossa.

Ottelun ennuste lupaa viimeisten kohtaamisten perusteella vahvaa vierasjoukkueen voittoa.

 

Tuleppa käväsemään meidän sivuillamme ja lukaisemaan Valioliiga vetovinkkejä kuten Sheffield Utd pelien vedonlyöntivinkit ja valitse samalla vaikka Vegas Mobile Sports vedonvälittäjäksesi.