Sheffield Utd pelin ennakko: Valmistautukaa lauantain otteluun, kun Sheffield Utd ja Burnley kohtaavat Bramall Lanella 20. huhtikuuta 2024 klo 17.00 Suomen aikaa. Tämä Valioliiga-peli tarjoaa ainutlaatuisen haasteen molemmille joukkueille, jotka kamppailevat paikasta sarjassa. Joukkueiden nykyinen sijoitus sarjataulukossa on pahnan pohjimmaisena, joten miten viikonloppuna mahtaa käydä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Älä missaa tätä ottelua. Jos niin kuitenkin käy, voi ottelun katsoa myös jälkikäteen tallenteena. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Molemmat joukkueet ovat tarjonneet tasokkaita pelejä aikaisemmissa kohtaamisissaan. Kymmenen viimeisen pelin tulokset ovat olleet vaihtelevia, Sheffield Utd:n saaden kolme voittoa, Burnley:n neljä ja yhden pelin päättyessä tasapeliin. Heidän viime kohtaamisensa päättyi Burnleyn murskaavaan voittoon 5–0.

Sheffield Utd on kamppaillut viime peleissä, jotka ovat päätyneet usein. Heidän viimeiset viisi peliään ovat osoittaneet joitain heidän heikkouksiaan.

Sheffield Utd:n viisi viimeisintä ottelua

  1. 2–0, Brentford vs Sheffield Utd (13.04.2024)
  2. ja 2–2, Sheffield Utd vs Chelsea (07.04.2024)
  3. 3–1, Liverpool vs Sheffield Utd (04.04.2024)
  4. ja 3–3, Sheffield Utd vs Fulham (30.03.2024)
  5. 2–2, Bournemouth vs Sheffield Utd (09.03.2024)

Burnleylla sen sijaan on ollut vankka tulos sarjassa, ja heidän viimeiset pelinsä ovat osoittaneet tasaisuutta. Heidän vireensä näyttää vahvalta.

Burnleyn viisi viimeisintä ottelua

  1. 1–1, Burnley vs Brighton (13.04.2024)
  2. ja 1–0, Everton vs Burnley (06.04.2024)
  3. 1–1, Burnley vs Wolves (02.04.2024)
  4. 2–2, Chelsea vs Burnley (30.03.2024)
  5. ja 2–1, Burnley vs Brentford (16.03.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Tiedot loukkaantumisista ja pelikielloista ovat tässä vaiheessa rajoittuneita, mutta vaikutukset lopputulokseen nähdään vasta pelipäivänä. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (16.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Sheffield Utd:n ja Burnley:n nykyinen sijoitus sarjassa on 20. ja 19. Sijat saattavat muuttua dramaattisesti riippuen tämän pelin tuloksesta. Joukkueiden pelilliset eroavaisuudet tekevät tästä ottelusta entistä kiinnostavamman.

Kuten nykyiset tilastot osoittavat, Burnley tulee todennäköisesti voittamaan tai peli päättyy tasapeliin. Vedonlyöntiharrastajat saattavat haluta harkita Burnleyn voittoa tai tasapeliä.

Joukkueet ovat tällä hetkellä melko lähellä toisiaan pisteissä, joten tämän pelin tulos saattaa vaikuttaa merkittävästi sijoituksiin. Sheffield Utd:n täytyy voittaa pysyäkseen liigassa, kun taas Burnley haluaa vahvistaa asemiaan ylläpitämällä hyvän vireensä.

 

Sheffield Utd pelin ennakko on luettavissa sivuillamme mukavasti ennen itse ottelua.