Valioliiga-ottelussa Sheffield Utd kohtasi Brightonin kotikentällään Bramall Lanella. Peli päättyi Brightonin murskavoittoon numeroin 05. Ottelun alkua varjosti Sheffield Utd:n Mason Holgaten saama punainen kortti jo 13. peliminuutilla. Tämä asetti Sheffieldin kelvottomaan tilanteeseen loppuottelun ajaksi.

Ennakko-odotukset olivat Brightonin eduksi, eikä suotta. Brighton veti sellaisen ottelun, jota ei hetkeen ole nähty. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää, tämän ottelun näet vielä tallenteena ja se kannattaa todellakin katsoa. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta. Lisäksi voit aina lukea tuoreet vetovinkit Sheffield Utd peleihin suoraan sivuiltamme.

 

Hohdokkaat maalit

Brighton osoitti hyökkäyspäähän lujaa tehokkuutta ja teki yhteensä viisi maalia. Maalinteon aloitti Facundo Buonanotte, joka sai syötön Lewis Dunkilta 20. minuutilla. Seuraavan maalin iski Danny Welbeck neljä minuuttia myöhemmin.

Brightonin kolmas maali tehtiin 75. minuutilla, kun Jack Robinson epäonnistui ja pallo kimposi omaan verkkoon. Ottelun lopulla Simon Adingra iski kaksi maalia, ensimmäisen 78. minuutilla Pascal Großin syötöstä ja toisen omillaan 85. minuutilla.

Kuten historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Maalit olivat hyviä ja tuottivat katsojilleen näyttävää viihdettä.

Vaihdot ja kortit

Sheffield Utd teki vaihtoja pitkin ottelua. Ensimmäinen vaihto tapahtui 31. minuutilla, kun William Osula korvattiin Auston Trustylla. Brighton teki myös omat vaihtonsa, ensimmäiset tauolla, kun Adam Webster ja Tariq Lamptey korvattiin Igorilla ja Jacub Moderilla.

Peli eteni kuumana, ja sekä Brighton että Sheffield Utd keräsivät useita varoituksia, mutta lopulta vain Sheffieldin Mason Holgate sai punaisen kortin. VAR puuttui otteluun 46. minuutilla hylkäämällä Ben Osbornin maalin paitsion takia.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Sheffield Utd vs Brighton

  1. Laukaukset 6 vs laukaukset 24
  2. Hallinta 20 % vs hallinta 80 %
  3. Laukaukset maalia kohti 1 vs laukaukset maalia kohti 10
  4. Syötöt 226 vs syötöt 871
  5. Syöttötarkkuus 68 % vs syöttötarkkuus 94 %
  6. Vapaapotkut 3 vs vapaapotkut 5
  7. Keltaiset kortit 1 vs keltaiset kortit 4
  8. Punaiset kortit 1 vs punaiset kortit 0
  9. Paitsiot 2 vs paitsiot 2
  10. Kulmapotkut 5 vs kulmapotkut 10

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Brighton peliä koko ajan.

Muita huomioita ottelusta

Brighton hallitsi ottelua ja heidän pallonhallintaprosenttinsa oli peräti 80 %. He laukoivat 10 laukausta maalia kohti ja 5 laukausta maalin ohi, kun taas Sheffield Utd:n tilastot jäivät laihoiksi. Puolustuspeli ei myöskään toiminut Sheffieldin osalta, heidän maalivahtinsa Wes Foderingham joutui tekemään seitsemän pelastusta.

Brightonin maalivahti Bart Verbruggen sen sijaan sai keltaisen kortin 93. minuutilla. Sheffield Utd ja Brighton käyttivät molemmat kaikki sallitut vaihtonsa. Tämä peli oli todellinen näytös Brightonin hyökkäyspelistä ja heidän taitavasta puolustuksestaan. Saa nähdä, miten he onnistuvat seuraavassa pelissään. Jos ottelu jäi näkemättä, katso se tallenteena, saat vinkkejä seuraaviin vetoihin.

 

Käyppä aina lukaisemassa tuoreet vetovinkit Sheffield Utd peleihin ja muihin Valioliiga peleihin suoraan sivuiltamme.