Valioliigan tulevan lauantain ottelussa Sheffield United ja Bournemouth kohtaavat Bramhall Lanen kentällä klo 17.00 Suomen aikaa. Ottelupari kohtaa toisensa tilanteessa, jossa molemmilla joukkueilla on hakusessa sarjanousun takaavat pisteet. Tämä tulee olemaan vasta sarjakauden kolmannes, mutta jokainen piste on tärkeä sarjassa säilymistaistelussa.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Joukkueiden välisissä viimeisissä kahdeksassa kohtaamisessa on nähty Sheffield Unitedin hallintaa – viisi voittoa Sheffieldille, yksi Bournemouthille ja kaksi ottelua päättyi tasan. Edellisessä kohtaamisessa pisteet jaettiin maalittomalla tasapelillä.

Sheffieldin vire ja viisi viimeistä ottelua

Sheffield on viime otteluissa ollut haastajana, eikä ole kyennyt ottamaan tarvittavia voittoja sarjapeleissä. Viiden viime ottelun saldo on yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Viimeisimmät viisi ottelua olivat:

  1. 1–1, Brighton vs Sheffield Utd (12.11.2023)
  2. 2–1, Sheffield Utd vs Wolves (4.11.2023)
  3. 5–0, Arsenal vs Sheffield Utd (28.10.2023)
  4. 1–2, Sheffield Utd vs Manchester United (21.10.2023)
  5. 3–1, Fulham vs Sheffield Utd (7.10.2023)

Bournemouthin vire ja viisi viimeistä ottelua

Bournemouth ei ole viime otteluissaan pärjännyt juurikaan paremmin. Viiden viime ottelun saldo on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Niistä on kuitenkin huomattava, että yksi voittoista tuli cup-ottelussa. Viimeisimmät viisi ottelua olivat:

  1. 2–0, Bournemouth vs Newcastle (11.11.2023)
  2. 6–1, Manchester City vs Bournemouth (4.11.2023)
  3. 1–2, Bournemouth vs Liverpool (1.11.2023) League Cup
  4. 2–1, Bournemouth vs Burnley (28.10.2023)
  5. 1–2, Bournemouth vs Wolves (21.10.2023)

Molempien edellisestä ottelusta on jo lähes kaksi viikkoa aikaa, joten ovatko molemmat joukkueet valmistautuneet nyt tähän kohtaamiseen täysillä. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Sheffield ja Bournemouth tuovat molemmat kentälle parhaan mahdollisen kokoonpanonsa, sillä kummallakaan joukkueella ei ole tiedossa merkittäviä loukkaantumisia tai pelikieltoja.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (22.11.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Veikkausvihjeet ja sarjatilanne

Sheffield Utd on ottelussa ennakkosuosikki ja sijoittuu tällä hetkellä sarjataulukossa sijalle 18. Bournemouth on niukasti edellä sijalla 16. Kumpikin joukkue tarvitsee voiton kipeästi, sillä tällä hetkellä ero sarjan jumbona olevaan Burnleyyn on vain yksi piste.

Ottelun lopputuloksen veikataan olevan Sheffieldin voitto tai tasapeli. Saattaa olla järkevää veikata otteluun “kahden vaihtoehdon” vedonlyöntiä, jossa panostetaan Sheffieldin voittoon tai tasapeliin.

Tämä ottelua ympäröivä jännitys tekee siitä kaikkien jalkapallon ystävien kannalta pakollisen katselukohteen, joten joka nokka ruudun ääreen, kun aloituspotku potkaistaan lauantaina. Seuraava joukkueiden kohtaaminen tullaan näkemään vasta 09.03.2024 klo 17:00 Brightonin kotikentällä.

 

Mistäpä muualtakaan kuin meiltä pääset lukemaan Sheffield Utd ottelun vetovinkit. Lisäksi pääset tutustumaan kaikkiin muihin Valioliigaotteluiden vetovinkkeihin.