Tuleva Valioliiga-ottelu Sheffield Utd vastaan Arsenal pelataan maanantaina 4.3.2024 klo 22.00 Suomen aikaa Bramall Lanella. Ottelu tuo yhteen sooloillessaan horjuvan Sheffieldin ja vahvassa nousuvireessä olevan Arsenalin. Kaksikon kohtaaminen tarjoaa varmasti jännittävää seurattavaa. Voit aina lukea meiltä ennakkoon veto vinkit Sheffield Utd peleihin.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Älä missaa tätä ottelua mistään hinnasta. Sen voi toki katsoa jälkikäteenkin tallenteena, mutta urheilu on parasta suorana lähetyksenä katsottuna. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Nämä joukkueet ovat kuin kahden kerroksen väkeä. Viimeaikaiset suoritukset kertovat selkeästi joukkueiden eri suuntiin kulkevista poluista. Sheffield Utd on kärsinyt viimeiset kolme otteluaan, joista viimeisin päättyi karulla tavalla 0‒5 tappioon Brightonille.

Arsenal taas on voittoputkessa, viimeksi kaatuivat Newcastle peräti 4‒1 lukemin. Joukkueiden erilaiset kurssit nousevat vahvana esille myös sarjataulukosta: While Sheffield roikkuu sarjan hännillä keräten vain 13 pistettä, Arsenal on kolmantena 58 pisteellä.

Sheffield Utd:n viimeiset viisi ottelua

  1. 1‒0, Wolves vs Sheffield Utd (25.02.2024)
  2. 0‒5, Sheffield Utd vs Brighton (18.02.2024)
  3. 1‒3, Luton vs Sheffield Utd (10.02.2024)
  4. 0‒5, Sheffield Utd vs Aston Villa (03.02.2024)
  5. 3‒2, Crystal Palace vs Sheffield Utd (30.01.2024)

Arsenalin viimeiset viisi ottelua

  1. 4‒1, Arsenal vs Newcastle (24.02.2024)
  2. 1‒0, FC Porto vs Arsenal (21.02.2024, UEFA Mestareiden liiga)
  3. 0‒5, Burnley vs Arsenal (17.02.2024)
  4. 0‒6, West Ham vs Arsenal (11.02.2024)
  5. 3‒1, Arsenal vs Liverpool 04.02.(2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä, miten tällä kertaa käy. Ottaako mahti-Arsenal jälleen niskaotteen ottelusta ja voiton.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Raportin mukaan tietyt pelaajat ovat loukkaantuneet tai pelikiellossa. Valitettavasti tarkempaa tietoa näistä pelaajista ei annettu, mutta joukkueiden tulee varmasti sopeuttaa taktiikoitaan näiden poissaolojen myötä. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (02.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Ottelussa suositellaan lyömään vetoa Arsenalin voiton puolesta. Mikäli Arsenal voittaa, he vakiinnuttavat paikkansa kolmen kärjessä. Sheffield Utd:n voitto ei tule muuttamaan joukkueen asemaa sarjataulukon pohjalla, mutta toisi varmasti kaivattua luottamusta pelaajille.

Edellisten kohtaamisten perusteella Arsenalilla on merkittävä etu. Ilman merkittäviä yllätyksiä tai virheitä Arsenalin voitto näyttää todennäköiseltä. Silti jalkapallossa mikään ei ole varmaa ennen loppuvihellystä.

Ottelun voittajasta ei voida olla täysin yksimielisiä; tilastot suosittelevat asettamaan panoksen Arsenalille. Sen voiton todennäköisyydeksi on arvioitu peräti 83 %. Tasapelin todennäköisyydeksi arvioidaan 11 %. Sheffield Utd:n voiton puolesta ollaan 26 prosenttisesti.

 

Kuumat Veto vinkit Sheffield Utd peleihin aina meidän sivuiltamme. Lue myös edellisen kohtaamisen ennakko ja lopputulos.