Hieman sekavat peliohjelmat Kiinassa ovat aiheuttaneet polemiikkia, mutta jatko-ohjelma on kuitenkin jo tiedossa. IIHF on julkaissut Olympia jääkiekon jatkopelit ja jatko-ohjelman voit tarkistaa täältä. Suomi kohtaa Tshekki – Sveitsi ottelun voittajan keskiviikkona kello 10:40.

Olympia jääkiekon jatkopelit. Pekingin turnauksen jatkopelit ovat olleet huonosti informoituja julkisuuteen, täältä löydät Suomen ottelut.

Miten jatko-ottelut määräytyivät?

Kolmen lohkon voittajat pääsivät suoraan jatkoon ja Ruotsi pääsi parhaimpana kakkosena suoraan jatkoon. Muut joukkueet joutuvat karsimaan päästäkseen puolivälieriin. Näin Suomi, USA, Venäjä ja Ruotsi saivat yhden ylimääräisen huilipäivän ja pääsivät keskittymään suoraan puolivälieriin.

Neljännesvälierät

Pelipäivä on tiistai ja kaikki ottelut pelataan tiistaina.

Slovakia – Saksa Klo: 06:10

Tanska – Latvia Klo: 06:10

Tshekki – Sveitsi Klo: 10:40

Kanada – Kiina Klo: 15:10

Puolivälierät

Pelipäivä on keskiviikko ja kaikki pelit pelataan samana päivänä.

USA – SVK/GER Klo: 06:10

Venäjä – DEN/LAT Klo: 08:00

Suomi – CZE/SUI Klo: 10:40

Ruotsi – CAN/CHN Klo: 15:30

Suomen matka Puolivälieriin

Suomi on pelannut kolme tiukkaa ottelua voittaen ne kaikki. Ensimmäisenä Suomella oli torstaina vastassa Slovakia, jonka Suomi voitti 6 – 2. Perjantaina Latvia laittoi Suomelle jo jonkin verran kampoihin, mutta taipui 3 -1 tappioon. Sunnuntaina Suomi ja Ruotsi pelasivat ottelun jossa Suomella paloivat pasmat toisessa erässä. Suuren jäähy määrän ansiosta Ruotsi voittikin toisen erän 3 – 0 ja Suomi näytti menettäneen täysin pelin. Suomi kuitenkin ryhdistyi kolmanteen erään ja jäähyt menivät nyt vuorostaan rakkaalle länsi naapurillemme. Suomi voitti erän 3 – 0 ja mentiin jatkoajalle Hartikaisen ja Pakarisen(2) maaleilla. Suomi hallitsi jatkoaikaa ja maalin eteen yksin unohdettu Pesonen ratkaisi yläkulma laukauksellaan voiton Suomelle Lehtosen ja Hartikaisen loistavasta esityöstä.

Välierät ja mitallipelit

Tarkemmat jatkopelit julkaistaan myöhemmin mutta päivämäärät ovat seuraavat:

Välierät

Perjantai 18.2.2021

  1. Kello 06:10
  2. Kello 15:10

Pronssiottelu

Lauantai 19.2.2021

Kello 15:10

Loppuottelu

Sunnuntai 20.2.2021

Kello 06:10

Missä pelata Olympia jääkiekosta?

Vedonlyönti Olympia jääkiekosta on helppoa. Valitset vain jonkun arvostelemistamme vedonvälittäjistä ja etsit kiinnostavat kohteet itsellesi. Jokaisesta jääkiekko pelistä löytyy paljon eri kohteita. Tässä on muutama nettivedonlyöntisivusto josta voit katsella kertoimia:

Lopuksi

Olympia jääkiekon jatkopelit. Pekingin turnauksen jatkopelit ovat olleet huonosti informoituja julkisuuteen, täältä löydät Suomen ottelut.