Uusimman Nottingham Forest pelin lopputulos:  Lauantainen Nottingham Forestin ja Wolverhampton Wanderersin, eli susien, tasapeli oli hikinen taisto tällä Valioliiga-kierroksella. Ottelu päättyi 2‒2 tasatulokseen lauantaina 13. huhtikuuta 2024 The City Groundilla. Maalien merkeistä vastasivat Wolvesin Matheus Cunha ja Nottingham Forestin Morgan Gibbs-White sekä Danilo.

Ennakko-odotukset olivat vahvasti Wolvesin eduksi, ja kotijoukkue Nottingham Forest onnistuikin antamaan hyvän vastuksen sille, sen havitellessa voittoa. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää. Sen voi katsoa tallenteena vielä myöhemminkin. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun kulku

Matheus Cunha avasi maalihanat 40. minuutilla edustaen Wolvesia. Tämä ei kuitenkaan päätynyt Nottingham Forestin taistelutahtoon, kun Morgan Gibbs-White teki maalin 46. minuutilla Giovani Reynan syötöstä. Vain 11 minuuttia myöhemmin, Danilo vei Nottingham Forestin johtoon. Matheus Cunha ei kuitenkaan antanut periksi ja tasoitti ottelun 62. minuutilla.

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 40′ peliminuutilla Wolves siirtyi johtoon 0‒1, maalintekijänä oman maalin tehnyt Matheus Cunha
 2. 45+1′ peliminuutilla Nottingham Forest kavensi, ja sen maali johti tilanteeseen 1‒1, maalintekijänä Morgan Gibbs-White
 3. 57′ peliminuutilla Nottingham Forest siirtyi johtoon 2‒1, maalintekijänä Danilo
 4. 62′ peliminuutilla Wolves kavensi, ja sen maali johti tilanteeseen 2‒2, maalintekijänä Matheus Cunha

Jälleen kerran saatiin todeta, että jokainen jalkapallo-ottelu on omanlaisensa maaleineen, tapahtumineen ja maalipaikkoineen. Koskaan ei voi etukäteen ennustaa lopputulosta. Kuka tahansa voi voittaa ottelun. Siksi jalkapallo onkin niin kiehtova laji monessa maassa.

Vaihdot ja varoitukset

Nottingham Forestin päävalmentaja teki kolme vaihtoa, mm. Reynan korvaaminen Divock Origilla. Wolves käytti kaikki sallitut vaihdot, mukaan lukien Matheus Cunha korvattiin Boubacar Traorella 76. minuutilla. Ottelu ei ollut ilman varoituksia. Yhteensä neljä keltaista korttia jaettiin; kaksi kummallekin joukkueelle.

Tilastot ja mielenkiintoiset faktat

Nottingham Forestin pallonhallinta oli 44 %, kun taas Wolvesin oli 56 %.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Nottingham Forest vs Wolves

 1. Laukaukset 11 vs laukaukset 20
 2. Hallinta 44 % vs hallinta 56 %
 3. Laukaukset maalia kohti 3 vs laukaukset maalia kohti 8
 4. Syötöt 444 vs syötöt 559
 5. Syöttötarkkuus 80 % vs syöttötarkkuus 86 %
 6. Vapaapotkut 18 vs vapaapotkut 8
 7. Keltaiset kortit 1 vs keltaiset kortit 2
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 1 vs paitsiot 4
 10. Kulmapotkut 4 vs kulmapotkut 5

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Wolves peliä lähes koko ajan. Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Wolves on sijalla 11, 43 pisteellään ja Nottingham Forest sijalla 17, 26 pisteellään.

Ennustuksista huolimatta Nottingham Forest ei hävinnyt ottelua kotikentällään, jatkamalla näin kotiedun tappiotonta putkeaan. Ottelussa Wolves teki kaikki sallitut vaihdot ja Morgan Gibbs-White, joka edustaa nyt Nottingham Forestia, pelasi aiemmin Wolvesin riveissä.

 

Nottingham Forest pelin lopputulos oli tiukka tasapeli. Lue myös tämän ottelun ennakko.