Englannin jalkapallon Valioliigan ottelussa Nottingham Forest saavutti selkeän 2‒0 voiton West Hamista. Ottelu pelattiin Nottingham Forestin kotistadionilla, City Groundilla, 17. helmikuuta. Ensimmäisen puoliajan jälkeen ja seuraavaan 45 minuuttiin asti ottelun kulku oli tasaista, mutta lopulta Nottingham Forest osoitti parempaa työn tuottavuutta ja onnistui ratkaisemaan ottelun voiton puolestaan.

Ennakko-odotukset olivat West Hamin eduksi, mutta kotijoukkue Nottigham Forest onnistui nujertamaan West Hamin, sen havitellessa voittoa. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta. Lue meiltä myös uusimmat muut vetovinkit Nottingham Forest peleistä.

 

Maalit ja niiden tekijät

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 50. minuutilla, kun Nottingham Forestin Taiwo Awoniyi, avustajanaan Nicolás Dominguez, onnistui tekemään ottelun avausmaalin. Näky oli komea, maali oli suorastaan iloittelua.

Ottelun ratkaissut toinen maali viimeisteltiin aivan ottelun viime hetkillä, pelin 94. minuutilla, kun Callum Hudson-Odoi laukoi pallon West Hamin verkkoon, jäälleen Nottingham Forestin edun hyväksi.

Joukkueiden vaihdot ja kortit

Nottingham Forestin valmennus reagoi pelitilanteeseen kolmella vaihdolla.

 1. Taiwo Awoniyi jätti kentän 67 minuutin kohdalla ja hänet korvasi kentällä Divock Origi.
 2. Nicolás Dominguez vaihdettiin 86 minuutin kohdalla ulos ja hänen tilalleen astui Ryan Yates.
 3. Morgan Gibbs-White poistui kentältä 93 minuutin kohdalla ja hänen tilalleen tuli Andrew Omobamidele.

West Ham puolestaan teki neljä vaihtoa.

 1. Vladimír Coufal ja Michail Antonio tulivat pois kentältä 76 minuutin kohdalla, heidän tilalleen astuivat Ben Johnson ja Maxwel Cornet. Emersonin
 2. Kurt Zouman ottelu päättyi 83 minuutin kohdalla, Danny Ings tuli sisään.

Vaihtoja tehtiin paljon. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Vaihdot eivät kuitenkaan tuottaneet isompaa muutosta lopputulokseen.

Muita huomioita ottelusta

Nottingham Forest näytti vakuuttavuuttaan sekä ripeidensä että pallon tuomisessa vastustajan maalialueelle. West Hamilla oli vaikeuksia saada pallonhallintaansa konkretisoitua niin, että he olisivat pystyneet vastaamaan Forestin maaleihin. Peli päättyi Nottingham Forestin 20 voittoon.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Nottingham Forest vs West Ham

 1. Laukaukset 19 vs laukaukset 10
 2. Hallinta 48 % vs hallinta 52 %
 3. Laukaukset maalia kohti 8 vs laukaukset maalia kohti 3
 4. Syötöt 406 vs syötöt 430
 5. Syöttötarkkuus 82 % vs syöttötarkkuus 82 %
 6. Vapaapotkut 13 vs vapaapotkut 15
 7. Keltaiset kortit 4 vs keltaiset kortit 4
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 1
 9. Paitsiot 1 vs paitsiot 1
 10. Kulmapotkut 5 vs kulmapotkut 2

Kuten tilastoista saattaa huomata, ei kumpikaan joukkueista vienyt toinen toistaan kuin lammasta narussa. Joukkueet olivat todella tasaisia. Keltaisia korttejakin otettiin molemmissa joukkueissa suhteessa enemmän kuin aiemmissa otteluissa. Ottelu oli tunteita herättävä.

West Hamin pelaaja Kalvin Phillips sai punaisen kortin 71 minuutin kohdalla. Tämä oli selvästi merkittävä hetki ottelussa, joka muutti pelin luonnetta Nottingham Forestin eduksi.

 

Sivuiltamme löydät aina uusimmat vetovinkit Nottingham Forest peleistä ja muista hienoista Valioliiga peleistä.