Lauantaina 17. helmikuuta 2024 kello 17:00 Suomen aikaa brittiläisen jalkapalloyleisön odotetaan hellittämättä kannustavan joukkueitaan The City Ground -stadionilla. Nottingham Forest ja West Ham kohtaavat toisensa, kun Valioliiga-ottelu herättää tunteita fanien sydämissä. Näissä otteluissa tunteet ovat todellakin aina kuumenneet, eikä tuleva ottelu varmastikaan ole poikkeus.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset

Kymmenen viimeistä kohtaamista on näyttänyt yleisön näkökulmasta mielenkiintoiselta, sillä tulokset ovat olleet vaihtelevia. Viimeisin kamppailu totesi taas kerran West Hamin paremmuuden lopputuloksen ollessa 32. Nottingham Forest ja West Ham ovat olleet vuosi toisensa jälkeen hyvinkin tasavertaisia joukkueita. Jokainen ottelu on toki omanlaisensa, mutta tulokset ovat aina samantyylisiä.

Nottingham Forestin viisi viimeisintä ottelua

  1. 23, Nottingham Forest vs Newcastle (10.2.2024)
  2. 11, Nottingham Forest vs Bristol City (7.2.2024, FA Cup)
  3. ja 11, Bournemouth vs Nottingham Forest (4.2.2024)
  4. 12, Nottingham Forest vs Arsenal (30.1.2024)
  5. 00, Bristol City vs Nottingham Forest (26.1.2024, FA Cup)

West Hamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 06, West Ham vs Arsenal (11.2.2024)
  2. 30, Manchester United vs West Ham (4.2.2024)
  3. 11, West Ham vs Bournemouth (1.2.2024)
  4. 22, Sheffield Utd vs West Ham (21.1.2024)
  5. 10, Bristol City vs West Ham (16.1.2024, FA Cup)

Nottingham Forest on viime peleissä joutunut taistelemaan vaikeista olosuhteista huolimatta. Joukkue on saanut vain 21 pistettä ja sijaitsee sarjassa sijaitsee 16. sijalla. Tämä ottelu tarjoaa heille tervetulleen tilaisuuden nousta ylöspäin taulukossa. West Ham, toisaalta, on ollut vahvempi saaden 36 pistettä ja sijoittuen kahdeksannelle sijalle.

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Pelaajien loukkaantumiset ovat olennainen osa jalkapalloa ja peliä seuraavien on hyvä olla perillä näistä. Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä (15.02.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua. Kannattaa seurata tiiviisti jalkapallosivustoja, jos haluaa tietää, pelaako oma suosikkipelaaja kyseisessä illan kokoonpanossa.

Vedonlyöntivinkit ja ennusteet

Kun otetaan huomioon molempien joukkueiden nykyinen vire ja sijoitukset, suositus katsojille olisi panostaa Nottingham Forestin voittoon tai tasapeliin. Ottelun lopputulos vaikuttaa merkittävästi molempien joukkueiden sijoitukseen. On myös huomioitavaa, että West Hamin voitolla se saattaa nousta ylempään keskikastiin.

Voiton todennäköisyys on tilastojen mukaan Nottingham Forestille 40 %, West Hamille 33 % ja tasapelin mahdollisuus on 27 %. Odotettavissa on siis hyvin tasaväkinen ottelu. Älä missaa tätä ottelua, vaan parkkeeraa itsesi sohvalle parhaimpaan katseluaikaan ja nauti viihdyttävästä jalkapallosta.

 

Vetovinkit Nottingham Forestin peleistä löytyvät suoraan sivuiltamme. Lue kaikki vinkit ja tulokset sivuiltamme.