Tulevana lauantaina, 30.12.2023, klo 19.30 Suomen aikaa, jalkapallon Valioliiga-kierroksen kohtaamisessa The City Ground -stadionilla Nottingham Forest isännöi Manchester Unitedia. Ottelu asettaa vastakkain kaksi perinteikästä joukkuetta, joista erityisesti Manchester United tavoittelee kipeästi voittoa, sillä joukkueen sijoitus sarjataulukossa ei tällä hetkellä vastaa sen kunnianhimoisia tavoitteita.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisen kymmenen kohtaamisen perusteella Manchester United on ollut Nottingham Forestille vaikea pala purtavaksi. Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi 26.08.2023, jolloin Manchester United voitti 3–2. Ylipäätään, Manchester United on napannut viidestä edellisestä kohtaamisesta neljä voittoa – Nottingham Forest ei ole onnistunut kaatamaan “Punaisia paholaisia” kertaakaan.

Nottingham Forest ei ole saanut viime aikoina omaa peliään toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Viidestä viime ottelustaan se on voittanut vain yhden, ja vastaavasti kokenut neljä tappiota. Myös joukkueen maaliero puhuu karua kieltään.

Nottingham Forestin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒3, Newcastle vs Nottingham Forest (26.12.2023)
  2. 2‒3, Nottingham Forest vs Bournemouth (23.12.2023)
  3. 0‒2, Nottingham Forest vs Tottenham (15.12.2023)
  4. 1‒1, Wolves vs Nottingham Forest (09.12.2023)
  5. 5‒0, Fulham vs Nottingham Forest (06.12.2023)

Manchester Unitedin peli on ollut myös tahmeaa ja voitot ovat jääneet vähiin. Joukkueen viidestä viime ottelusta vain yksi on päättynyt voittoon, kaksi tasapeliin ja kaksi tappioon.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒0, West Ham vs Manchester United (23.12.2023)
  2. 0‒0, Liverpool vs Manchester United (17.12.2023)
  3. 0‒1, Manchester United vs Bayern Munich (12.12.2023, UEFA Mestareiden liiga)
  4. ja 0‒3, Manchester United vs Bournemouth (09.12.2023)
  5. 2‒1, Manchester United vs Chelsea (06.12.2023)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Raportit eivät ole kertoneet loukkaantumisista tai pelikielloista, joten on oletettavaa, että molemmat joukkueet voivat suorittaa parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä (26.12.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ottelunennakko ja ennustukset

Manchester Unitedilla on vahva tausta otteluiden voittojen suhteen Nottinghamia vastaan, mikä tarkoittaa, että he tulevat taistelemaan kynsin ja hampain voiton puolesta. Historia, joukkueiden vire ja sijoitukset sarjataulukossa huomioiden, ottelun jännitysnäytelmän voittajan veikkaaminen on haastava tehtävä. Kuitenkin tällä hetkellä suosittu veto näyttäisi olevan tasapeli tai Manchester Unitedin voitto. Lopullinen tulos riippuu monista tekijöistä, mutta se on varmaa, että luvassa on tiukka taisto – kentällä ja sarjataulukossa.

 

Lue sivuiltamme tuoreimmat Nottingham Forest otteluiden vetovihjeet. Samalla löydät sivuiltamme muiden Valioliigaotteluiden vinkit.