Englannin jalkapalloliigassa valmistaudutaan sunnuntaina 28.04.2024 mielenkiintoiseen otteluun. Nottingham Forest ja Manchester City kohtaavat toisensa kello 18:30 Suomen aikaa. Pelipaikkana toimii The City Ground. Nottingham Forest pelien ennakot voit lukea mukavasti ennen peliä sivuiltamme.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua, kuten muitakin Valioliiga otteluita, voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kahden joukkueen viimeisistä kymmenestä ottelusta, Manchester City on vienyt voiton kuudesti, Nottingham Forest kerran ja kolme ottelua on päättynyt tasapeliin. Viimeisessä kohtaamisessa Manchester City haki voiton lukemin 20.

Nottingham Forest on viime otteluissaan osoittanut taistelutahtoa, vaikka tulokset eivät olekaan olleet parhaimmasta päästä. Viidestä viimeisestä ottelustaan joukkue on voittanut yhden, tasapelit ovat päättyneet kahdesti ja kahdesti joukkue on kärsinyt tappion.

Nottingham Forestin viisi viimeisintä ottelua

  1. 20, Everton vs Nottingham Forest (21.04.2024)
  2. ja 22, Nottingham Forest vs Wolves (13.04.2024)
  3. 31, Tottenham vs Nottingham Forest (07.04.2024)
  4. ja 31, Nottingham Forest vs Fulham (02.04.2024)
  5. 11, Nottingham Forest vs Crystal Palace (30.03.2024)

Sarjakolmonen Manchester City sen sijaan on ollut vahvassa vireessä. Joukkue ei ole hävinnyt 23 viimeisessä ottelussaan, ja viimeisestä viidestä ottelustaan he ovat voittaneet kaksi, pelanneet kaksi tasapeliä ja kerran kärsineet tappion.

Manchester Cityn viisi viimeisintä ottelua

  1. 10, Manchester City vs Chelsea (20.04.2024, FA Cup)
  2. ja 11, Manchester City vs Real Madrid (17.04.2024, UEFA Mestarien liiga)
  3. 51, Manchester City vs Luton (13.04.2024)
  4. 33, Real Madrid vs Manchester City (09.04.2024, UEFA Mestarien liiga)
  5. 24, Crystal Palace vs Manchester City (06.04.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (24.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Odotamme tasaista ottelua, ja vaikka Manchester City on ennakkosuosikki, voivat päivän vire ja kotietu tuoda yllätyksiä. Sarjatilanne huomioiden joukkueilla on valtavasti panosta pelissä. Voitto nostaisi Manchester Cityn aivan sarjakärkeen, kun taas Nottingham Forestin kohdalla kolme pistettä toisivat arvokasta puskuria putoamista vastaan.

Pelin lopputuloksen veikkaamisen suhteen suosittelemme tukkimaan Manchester City-voittoa. Ottelun merkitys molemmille joukkueille on suuri, joten vauhdikasta ottelua on lupa odottaa. Vaikka Manchester Cityn voitto on todennäköisempää, tasapeli on ehdottomasti myös mahdollinen lopputulos. Pelin lopputulos voidaan siis ennustaa olevan Manchester Cityn voitto tai tasapeli.

 

Nottingham Forest pelien ennakot ovat aina valmiina ennen otteluja sivuillamme.