Jännitystä riitti viikonlopun ottelussa myös The City Groundilla. Nottingham Forestin ja Lutonin välisessä jalkapallo-ottelussa nähtiin tasainen taisto, jossa molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kahdesti. NF pelasi kotikentällään, The City Groundilla, 21. päivä lokakuuta iltapäivän ottelussa Lutonia vastaan loistavan ja vaiherikkaan ottelun. Joukkueen kotietu jatkui, sillä se ei ole vielä hävinnyt viimeiseen neljään peliin kotikentällään. Ottelu päättyi 2‒2 tasapeliin. Ottelun voi katsoa vielä jälkikäteen maksullisesta Viaplay-palvelusta.

Peli kulki hyvin kotijoukkueen hallinnassa

Nottingham Forest aloitti pelin vahvasti ja hallitsi peliä, minkä seurauksena maaliverkko soi jo ensimmäisen puoliajan lopulla. Joukkueen hyökkääjä C. Wood onnistui maalinteossa ajassa 48′, kun A. Elanga syötti hänelle täysosuman. Nottingham Forest sai jatkettua johtoaan toisella puoliajalla, kun C. Wood teki toisenkin maalin ajassa 76′.

Ottelussa pelattiin virallisen peliajan lisäksi, erinäisten pelikatkojen vuoksi, peräti yhdeksän lisäminuuttia. Lopullista ratkaisua ei vain saatu aikaan ja peli päättyi tasan, monista odotuksista ja tilastollisista huomioista huolimatta.

Luton nosti tilanteen tasoihin viime hetkillä

Ottelun lopussa Lutonin pelaajat nousivat tasatilanteeseen peräti kahdella onnistumisella. Ensin Chiedozie Ogbene teki kauden ensimmäisen maalinsa ajassa 83′ ja tämän jälkeen tasoitusmaalin teki Elijah Adebayo, joka oli juuri tullut vaihdosta kentälle. Maalin syötti T. Lockyer ja se tuli lisäajalla, 92. peliminuutilla.

Molemmat joukkueet käyttivät ottelussa kaikki sallitut vaihtonsa. Nottingham Forestin Ibrahim Sangaré sai ottelussa keltaisen kortin, mikä oli kolmas peräkkäinen kerta hänelle.

Tilastot ja ennakkoveikkaukset

Ennen ottelua Nottingham Forest oli ennakkosuosikki. Joukkueella oli 58 % pallonhallinta ja joukkue laukoi maalia kohti kahdeksan kertaa, verrattuna Lutonin neljään maalintekoyritykseen.

Ottelun jälkeen tilanne on se, että Valioliigan sarjataulukossa Nottingham Forest pitää sijaa 15 kymmenellä pisteellään ja Luton sijaa 17 vain viidellä pisteellään. Lutonin menestys Valioliiga-otteluissa on ollut hämmästyttävän huonoa voittojen suhteen, sillä joukkue pelaa pääsääntöisesti ottelunsa hyvin.

Vaikka vastustaja tekisi maalin, Luton pitää pintansa ja saattaa pystyä nousemaan tasapeliin monissakin peleissä. Voitto jää yleensä yhdestä maalista kiinni.

Muita huomionarvoisia lukuja ottelusta ovat

Nottingham Forest

 1. Laukaukset 19
 2. Syötöt 494
 3. Syöttötarkkuus 76 %
 4. Vapaapotkut 12
 5. Keltaiset korit 3
 6. Punaiset kortit 0
 7. Paitsiot 2
 8. Kulmapotkut 4

Luton

 1. Laukaukset 13
 2. Syötöt 361
 3. Syöttötarkkuus 69 %
 4. Vapaapotkut 11
 5. Keltaiset korit 0
 6. Punaiset kortit 0
 7. Paitsiot 0
 8. Kulmapotkut 2

Nottingham Forestin maalivahti joutui tekemään ottelussa kaksi torjuntaa, kun Lutonin maalivahti sen sijaan oli työllistetty kuusi kertaa. Ennakkoveikkauksesta huolimatta ottelu päättyi tasapeliin, mikä osoitti Lutonin sitkeän taistelun merkityksen. Lutonin pallonhallinta jäi ottelussa vain kuitenkin 42 %:iin.

Seuraava ottelu näiden kahden joukkueen välillä tullaan näkemään vasta ensi vuonna, 16.03.2024 Lutonin kotikentällä Kenilworth “The Kenny” Roadilla, Bedfordshiressä, Englannissa.

Zekkaa Nottingham Forest vetovinkit suoraan sivuiltamme ja lue paljon muuta Valioliigasta ja urheilusta. Valitse myös parhaat vedonlyöntisivut kuten NetBet jolla riittää asiantuntemusta vedonlyönnistä.