Yksi Valioliigan jännittävimmistä otteluista pelataan lauantaina 21.10.2023 klo 17:00 Suomen aikaa The City Groundilla Englannin West Brigfordissa. Alkuillan ottelussa toisensa kohtaavat Nottingham Forest ja Luton. Vaikka Nottingham Forest on tällä hetkellä Lutonia edellä paljonkin sarjataulukossa, on illan ottelusta tulossa jännittävä taistelu.

Edelliset kohtaamiset

Molemmilla joukkueilla on ollut tasainen pelihistoria, ainakin viimeisimpiä otteluita verratessa. Joukkueet ovat olleet vastakkain ennenkin ja tuoreessa muistissa on viimeisin kohtaaminen huhtikuussa 2022, kun Luton voitti Nottingham Forestin luvuin 1‒0.

Nottingham Forestin viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒0, Crystal Palace vs Nottingham Forest
  2. 1‒1, Nottingham Forest vs Brentford
  3. 2‒0, Manchester City vs Nottingham Forest
  4. 1‒1, Nottingham Forest vs Burnley
  5. 0‒1, Chelsea vs Nottingham Forest

Nottingham Forest ja Luton ovat toisaalta melko tasaväkiset joukkueet, koska kumpikaan ei taistele tällä hetkellä kärkikolmikossa, ei edes kymmenen parhaan joukossa ottelupisteistä.

Lutonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒1, Luton vs Tottenham
  2. 1‒2, Luton vs Burnley
  3. 1‒0, Exeter City vs Luton (liigacup)
  4. 1‒2, Everton vs Luton
  5. 1‒1, Luton vs Wolves

Lutonilla on ollut todella vaikea kausi takanaan toistaiseksi, sillä on vain neljä pistettä ja pitää sijaa 17. sarjataulukoossa. Tappioita on ollut huomattavasti enemmän kuin voittoja, mikä tarkoittaa, että heidän on todella parannettava peliään tulevia pelejä ajatellen, jotta heillä olisi mahdollisuus edes pitää paikkansa sarjassa.

Loukkaantumiset, pelikiellot ja muut huomiot

Katsojille ja vedonlyöjille on tärkeää tietää, jos pelaajia jää illan kokoonpanoista pois erinäisistä syistä. Artikkelin kirjoitushetkellä tiedossamme ei ollut pelipäivänä sivuun jäävien pelikiellosta kärsivien nimiä, mutta loukkaantuneiden lista on.

Nottingham Forestin joukkueen kokoonpanossa eivät lauantaina pelaa pelaa nivusvamman vuoksi hyökkääjä T. Awoniyi, reisivamman vuoksi Danilo ja polvivamman vuoksi Felipe. Lutonin kokoonpanosta sivuun jäävät reisivamman vuoksi M. Andersen, A. Bell ja A.S. Lokonga, nilkkavamman vuoksi J. Clark ja D. Potts sekä polvivamman vuoksi G. Osho.

Runsaat loukkaantumiset ja pelikiellot lisäävät jännitysmomenttia ottelun kulusta niin pelaajien kuin katsojienkin keskuudessa. Kaikki on mahdollista, kummallakin joukkueella. Yksi asia on kuitenkin varma, tuloksesta riippumatta tämä peli tuo ratkaisevia pisteitä Valioliiga-kauden sarjataulukkoon.

Vinkkinä vedonlyöjille

Niille, jotka suunnittelevat lyödä vetoa ottelusta, todennäköisin lopputulos voisi olla kokoonpanot huomioon ottaen voitto Nottingham Forestille tai tasapeli. Tarkastellessa tämänhetkisiä kertoimia ja tilastoja, on jopa järkevää lyödä vetoa “kaksoismahdollisuudesta”.

Toisin sanoen voimme olettaa, että Nottingham Forest voittaa tai ottelu päättyy tasapeliin. Ottelussa tullaan maalien määrässä jäämään tilastoihin vedoten, alle 3,5 maaliin. Oli niin tai näin, on parasta katsoa ottelu. Siinä voi käydä kuinka tahansa.

Kun katsomme sarjataulukkoa, Nottingham Forestilla olisi oiva paikka ottelun voitolla napata pisteet kotiin ja nousta sarjataulukossa lähemmäs kymmenen parhaan kärkeä. Lutonin hävitessä, Luton putoaa kolmen viimeisen joukkoon, jotka ovat vaarassa pudota Championshipistä.

 

Käväistessäsi sivuillamme, löydät täältä mm. Nottingham Forest pelien vetovinkit. Kannattaa tulla lukemaan ja tutustumaan lähemmin kaikkeen Valioliigaan liittyvään sekä kaikkeen urheiluun yleensäkin. Samalla voit myös tehdä uuden vedonlyöntitilin vaikka Rabona vedonlyöntisivustolle.