Englannin Valioliigan ottelu Nottingham Forest vastaan Liverpool päättyi Liverpoolin voittoon vime minuuteilla, kun D. Nunez iski pallon verkkoon 99. peliminuutilla. Ottelu pelattiin Nottingham Forestin kotikentällä The City Groundilla lauantaina 2. maaliskuuta.  Muista lukea myös muut Nottingham Forest pelien veto vinkit sivuiltamme.

 

Ottelun kohokohdat

Pelin ainoa maali syntyi Liverpoolin hyökkääjä D. Nunezilta A.Mac Allisterin syötöstä. Maaliin johtanut tilanne todisti Liverpoolin hyökkäyksen tehokkuutta ja onnistunutta pelinrakentelua.

Vaihdot ja varoitukset

Nottingham Forest teki kaksi vaihtoa ottelun aikana. 65. minuutilla vaihdettiin D. Origi pois ja tilalle T. Awoniyi. 79. minuutilla pois vaihdettiin N. Dominguez ja tilalle tuli Danilo. Liverpool käytti kaikki sallitut vaihdot. Liverpoolin A. Robertson sai keltaisen kortin 59. minuutilla, kuten myös J. Danns 85. minuutilla. Myös Nottingham Forestin pelaajat M. Gibbs-White ja Danilo sekä Felipe saivat keltaisen kortin ottelun loppupuolella.

Tilastot ja taktiikat

Nottingham Forestin päävalmentaja Nuno Espírito Santo ja Liverpoolin päävalmentaja J. Klopp laittoivat molemmat kentälle vahvat kokoonpanot. Joukkueiden taktiikat olivat erilaiset, mutta molemmilla joukkueilla on nyt selkeä pelisuunnitelma ja he tietävät, miten toimia erilaisissa tilanteissa.

Pelin tilastot osoittavat, että Liverpool hallitsi ottelua selkeästi. Maalintekoyrityksiä Liverpoolilla oli 22, kun taas Nottingham Forestilla vain kahdeksan. Liverpoolin pallonhallinta oli suvereeni 70 % Nottingham Forestin hallinnan ollessa 30 %. Liverpool on osoittanut vahvuutensa myös viime peleissä, sillä joukkue on voittanut neljä viimeisintä otteluaan. He ovat voittaneet nyt myös kolme viimeisintä otteluaan Nottingham Forestia vastaan.

 

Nottingham Forest pelien veto vinkit

Käy tarkistamassa myös joukkueiden edellisen kohtaamisen ennakko ja lopputulos. Myös tämän ottelun ennakko saattaa kiinnostaa.