Odotettu Valioliigan ottelu Nottingham Forestin ja Liverpoolin välillä potkaistaan käyntiin tulevana lauantaina 02.03.2024 klo 17 Suomen aikaa. Ottelun näyttämönä toimii The City Ground, Nottingham Forestin kotistadion. Erityisen jännitystä luo joukkueiden eri suuntaiset tulokset viime peleissään. Lue tämä vetovinkki Nottighamin peliin ja muihin peleihin meiltä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Liverpoolin edelliset kolme ottelua olivat voittoja, kun taas Nottingham Forest on taistellut. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Näiden kahden joukkueen viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta voitot jakautuvat seuraavasti: Nottingham Forest on voittanut yhden ottelun ja Liverpool kolme. Viimeisin ottelu päättyi Liverpoolin voittoon 3‒0 (29.10.2023).

Nottingham Forest on ollut vaihtelevassa kunnossa. Viimeisestä viidestä ottelusta Forest on kerännyt yhden voiton, kaksi tappiota ja kaksi tasapeliä.

Nottingham Forestin viisi viimeisintä ottelua

  1. 4‒2, Aston Villa vs Nottingham Forest (24.02.2024)
  2. 2‒0, Nottingham Forest vs West Ham (17.02.2024
  3. ja 2‒3, Nottingham Forest vs Newcastle (10.02.2024)
  4. 1‒1, Nottingham Forest vs Bristol City (07.02.2024, FA Cup)
  5. ja 1‒1, Bournemouth vs Nottingham Forest (04.02.2024)

Liverpool sen sijaan marssii vahvassa iskussa. Viimeisestä viidestä ottelustaan Liverpool on voittanut neljä ja kärsinyt yhden tappion.

Liverpoolin viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒1, Chelsea vs Liverpool (25.02.2024, Liigacup)
  2. 4‒1, Liverpool vs Luton (21.02.2024)
  3. 1‒4, Brentford vs Liverpool (17.02.2024)
  4. 3‒1, Liverpool vs Burnley (10.02.2024)
  5. ja 3‒1, Arsenal vs Liverpool (04.02.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa kummalle tahansa joukkueelle. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Joukkueiden kokoonpanoa rasittavat loukkaantumiset ovat aina merkittäviä tekijöitä otteluiden alla. Loukkaantumis- sekä pelikieltotietoja ei tässä yhteydessä ole saatavilla, mutta niillä voi olla suuri vaikutus ottelun lopputulokseen.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (27.02.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua, joten kannattaa seurata ajankohtaista tietoa ottelua koskien eri palveluista.

Vedonlyöntivinkit ja ennusteet

Joukkueiden nykykunto huomioon ottaen, Liverpoolin vahvan otteen jatkumista on syytä odottaa. Tämä vaikuttaa myös sijoituksiin Valioliigan pisteissä, joista Liverpool johtaa 60 pisteellä, kun taas Nottingham Forestilla on paljon haastetta pysyä sarjassa 24 pisteellään. Tästä huolimatta, ottelun lopputulos voi yllättää. Jalkapallossa ei koskaan voida tietää varmasti mitä tuleva peli tuo tullessaan.

Sääennuste ei lupaa yli 20 millimetriä sadetta, joten sääolosuhteilla ei pitäisi olla merkittävää vaikutusta peliin. Otteluun lähdettäessä kaikki on siis vielä avoinna ja luvassa on taatusti jännittävä ottelu!

 

Asiantunteva vetovinkki Nottighamin peliin aina ennen peliä sivuiltamme. Tutustu myös Nottinghamin ja Liverpoolin edellisen kohtaamisen ennakkoon ja lopputulokseen.