Ennakkosuosikkina iltapäivän otteluun lähtenyt Aston Villa joutui taipumaan paremmalle ja luovuttamaan voiton tällä kertaa Nottingham Forestille. Nottingham Forestille tuli lopulta 2‒0 voitto City Groundilla sunnuntaina 05.11.2023. Ennakko-odotukset olivat Aston Villan eduksi, mutta kotijoukkue Nottingham Forest onnistui nujertamaan Aston Villan. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Vastustajien yllätyshyökkäys

Ottelun ensimmäinen maali syntyi viiden minuutin pelin jälkeen, kun O. Aina sai loistavan syötön H. Toffololta ja teki Nottingham Forestille 1‒0 johtomaalin. Toisella puoliajalla O. Mangala vei joukkueensa 2‒0 johtoon 47. minuutilla.

Voimakkaasti dominoineen Aston Villan hallussa palo oli ottelun aikana yli puolet peliajasta. Aston Villan laukauksista kolme meni maalia kohti, samoin Nottingham Forestilla.

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 5′ peliminuutilla Nottingham Forest siirtyi johtoon 1‒0, maalintekijänä Ola Aina
 2. 47′ peliminuutilla Nottingham Forestin maali johti tilanteeseen 2‒0, maalintekijänä Orel Mangala

Ottelun loppuun mennessä Aston Villa ei onnistunut löytämään avaimia Nottingham Forestin puolustukseen.

Vaihdot

Ottelun loppukohdilla molemmat joukkueet tekivät muutoksia. Nottingham Forestin vaihdot tapahtuivat 71. minuuttiin mennessä, H. Toffolon tilalle tuli S. Aurier, 82. minuutilla T. Awoniyi korvattiin Danilolla, 86. minuutilla O. Aina vaihdettiin N. Williamsille ja N. Dominguez korvattiin R. Yatesilla. Aston Villa puolestaan teki vaihtoja koko toisen puoliajan.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Nottingham Forest vs Aston Villa

 1. Laukaukset 5 vs laukaukset 13
 2. Hallinta 26 % vs hallinta 74 %
 3. Laukaukset maalia kohti 3 vs laukaukset maalia kohti 3
 4. Syötöt 233 vs syötöt 637
 5. Syöttötarkkuus 70 % vs syöttötarkkuus 91 %
 6. Vapaapotkut 6 vs vapaapotkut 9
 7. Keltaiset kortit 1 vs keltaiset kortit 1
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 9 vs paitsiot 1
 10. Kulmapotkut 0 vs kulmapotkut 10

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Aston Villa peliä koko ajan, syöttöjen määrä ja pallon hallinta olivat ihan päätä huimaavia tilastollisten lukujen valossa, mutta voitto meni silti paremmalle.

Valioliigan sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Aston Villa on sijalla viisi, 22 pisteellään ja Nottingham Forest sijalla 12, 13 pisteellään. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat toisensa 24.02.2024.

Vahva kotietu

Nottingham Forestin voitto jatkaa heidän vahvaa kotietua, ja he omaavat nyt viiden ottelun voitokkaan kotijakson. Ottelu oli merkittävä myös pelaaja Temitayo Olufisayo Olaoluwa Ainan kannalta, joka teki ensimmäisen maalin Nottingham Forestin hyväksi. Aina ja O. Mangala olivat ottelun suurimmat hahmot, heidän ensimmäisten maaliensa teosta.

Ennen ottelun alkua Aston Villan ennustettiin voittavan tai tulevan tasapeliin, mutta Nottingham Forestin voitto osoitti, että ennusteet voivat mennä pieleen. Hetkien tarjoamat T. Aina ja O. Mangala vahvistavat, että Nottingham Forestilla on vielä paljon tarjottavaa ja yllätykset ovat yleisiä jalkapallossa.

 

Sivuiltamme voit lukea vaikka kaikki Nottingham Forest pelien vedonlyöntivinkit. Lue meiltä lisää otteluista ja tee vedonlyöntitili vaikka Zulabet vedonlyöntisivustolle.