Valmistaudu Valioliigan kovimpaan kaksintaisteluun, kun sarjataulukossa paikkaa kahdeksan ja yhdeksän hallitsevat Newcastle ja Crystal Palace kohtaavat toisensa St. James’ Parkissa lauantaina 21.10.2023, klo 17:00 Suomen aikaa. Ottelua voi katsella Viaplayssä tai livestriimata Viasatin V Sportilta. Tämä on jännitystä täynnä oleva ottelu, jossa molemmat joukkueet taistelevat kovasti noustakseen sarjataulukossa yhä ylemmäs.

Kun tarkastellaan joukkueiden viimeistä kymmentä kohtaamista, on selvää, että tunnekuohuilta ei olla vältytty ja menetystä on niitetty kummankin joukkueen puolelta. Newcastlella on koossa neljä voittoa, Crystal Palacella kolme voittoa ja loput kolme peliä ovat päättyneet joukkueiden kesken tasapeliin. Viimeisessä kohtaamisessa tammikuussa 2023, kumpikaan joukkue ei onnistunut löytämään verkkoa toistensa maalista, kovasta taistelusta huolimatta. Tuo ottelu päättyi tasapeliin.

Joukkueiden aiempi menestys

Newcastle on näyttänyt kaikille vahvaa pelaamistaan viimeisen kuukauden aikana tehokkaasti, vaikka koko kausikin on tähän mennessä mennyt yllättävän hyvin. Se ei nimittäin ole hävinnyt yhtään neljästä viimeisestä ottelustaan. Ottaen huomioon heidän sijoituksensa taulukossa, kahdeksas sija 13 pisteellä, voidaan olettaa, että he lähtevät otteluun suurella itsevarmuudella. Joukkue on tehnyt äskettäin vaikutuksen kukistamalla sekä Paris Saint Germainin Mestarien liigassa että Manchester Cityn Liigacupissa.

Newcastlen viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒2, West Ham vs Newcastle
  2. 4‒1, Newcastle vs Paris Saint Germain (UEFA Champions League)
  3. 2‒0, Newcastle vs Burnley
  4. 1‒0, Newcastle vs Manchester City (League Cup)
  5. 0‒8, Sheffield Utd vs Newcastle

Crystal Palacella on ollut kaudellaan vaikeita hetkiä, mutta suurta iloa syntyi kerta heitolla kun joukkue voitti Manchester Unitedin. Tämä oli tavallaan yllätys, koska ManU on kautta aikojen ollut yksi kovimmista joukkueista. Toki tällä kaudella on huomattu, että Manchesterillakin on omat heikkoutensa ja heikot hetket ovat seuranneet viimeisten otteluiden aikana toisiaan. Mutta nyt ei ole aika keskittyä ManUn menestymiseen, vaan Crystal Palacen.

Crystal Palacen viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒0, Crystal Palace vs Nottingham Forest
  2. 0‒1, Manchester United vs Crystal Palace
  3. 3‒0, Manchester United vs Crystal Palace (liigacup)
  4. 0‒0, Crystal Palace vs Fulham
  5. 3‒1, Aston Villa vs Crystal Palace

Tällä kertaa, kun Crystal Palace on kohtaamassa Newcastlen, on syytä ottaa huomioon Crystal Palacen nollapelit sekä vahva pelaaminen viimeisimmissä otteluissa. Joukkue ei ole lähtökohtaisesti altavastaajan roolissa, vaikka sarjataulukko sen antaakin ymmärtää. Molemmat ovat vahvoja joukkueita, ja lauantain ottelu tulee olemaan todellinen kaksintaistelu.

Vetovinkit veikkaajille ja muita huomioita ottelusta

Olemme saaneet tietoomme, että lauantain kokoonpanoista puuttuu aika moni huippupelaaja. Newcastlen joukkueesta lauantain pelissä ei pelaa nilkkavammansa vuoksi H. Barnes. Crystal Palacelta sivussa ovat reisivammansa vuoksi D. Henderson ja N. Ferguson, nilkkavammansa vuoksi N. Ahamada sekä lihasvamman vuoksi E. Eze.

Ennuste viittaa kovin siihen suuntaan, että Newcastle voittaisi Crystal Palacen 45 %:n todennäköisyydellä. Toki samaa prosenttiosuutta voisimme hyödyntää tilastojen valossa myös tasapelin puolesta ja jos Crystal Palace jatkaa vahvaa onnistumistaan niin tilanne voi oikeasti olla mitä tahansa. Lauantai näyttää, mitkä luvut lopulta tauluun tulevat St James’ Parkissa.

 

Täällä pääset lukemaan Newcastle pelien vedonlyöntivinkit ja paljon muuta Valioliigaan ja muuhun urheiluun liittyvää. Lue samalla myös vedonlyöntisivustoista kuten Librabetistä.