St. James’ Parkin kentällä käytiin vilkas Valioliiga ottelu lauantaina 21.10.2023, jolloin Newcastle United otti Crystal Palacea vastaan selvän 4‒0 voiton. Newcastle sai ansaitusti haltuunsa kentän ja kunnon tukijoukon kotikatsomosta, mikä näkyi myös taidokkaissa taktiikoissa ja erinomaisessa pelityylissä. Maalipaikkoja riitti ja tarjoilu kruunasi Newcastlelle onnistuneen ottelupäivän. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Maalien täyteinen iltapäivä

Jacob Kai Murphyn avausmaali neljän minuutin kohdalla aloitti Newcastle Unitedin näyttävän matkan kohti voittoa. Tuossa hetkessä ei vielä tiedetty, kuinka murkaavan voitot Newcastle tuleekaan ottamaan lauantaipäivän kunniaksi.

Anthony Gordon lisäsi joukkueensa johtoa 44 minuutin kohdalla, vain hetken sisään, kun hänet päästettiin mukaan kentälle. Kotijoukkueen muiden maalien tekijöinä kunnostautuivat Sean Longstaff ja Callum Wilson, joista kumpikin osui vastustajan maaliin onnistuneesti.

Maalit syntyivät ajoilla:

 1. 4′ maalintekijänä Jacob Murphy
 2. 44′ maalintekijänä Anthony Gordon
 3. 45+2′ maalintekijänä Sean Longstaff
 4. 66′ maalintekijänä Callum Wilson

Tarkat syötöt ja viimeistellyt laukaukset takasivat loppunumeroiksi 4‒0.

Vaihdot ja varoitukset

Newcastle teki kaikki sallitut vaihdot ottelun aikana, kun Bruno Guimaraes, Kieran Trippier, Anthony Gordon, Callum Wilson ja Joelinton tekivät tilaa Sandro Tonalille, Valentino Livramentolle, Miguel Almironille, Alexander Isakille ja Elliot Andersonille.

Ottelussa nähtiin varsin tasapuolisesti varoituskorttien jakoa, kun molemmat joukkueet saivat oman osuutensa. Keltaisen kortin saivat Crystal Palacen Jean-Philippe Mateta ja Odsonne Edouard sekä Newcastle Unitedin Sean Longstaff ja Kieran Trippier.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Newcastle United vs Crystal Palace

 1. Laukaukset 10 vs laukaukset 17
 2. Hallinta 60 % vs hallinta 40 %
 3. Laukaukset maalia kohti 7 vs laukaukset maalia kohti 3
 4. Syötöt 573 vs syötöt 389
 5. Syöttötarkkuus 86 % vs syöttötarkkuus 79 %
 6. Vapaapotkut 7 vs vapaapotkut 12
 7. Keltaiset kortit 2 vs keltaiset kortit 3
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 0 vs paitsiot 1
 10. Kulmapotkut 6 vs kulmapotkut 8

Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Newcastle United on sijalla kuusi, 16 pisteellään ja Crystal Palace sijalla 14, 12 pisteellään. Tulevat ottelut osoittavat, nouseeko Newcastle vielä viiden parhaan joukkoon ja Crystal Palace kenties kymmenen parhaan joukkoon.

Asetelmat ja tulevaisuuden näkymät

Voiton myötä Newcastle United jatkaa edelleen viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Lisäksi joukkue on nyt voittanut kolme kotiottelua peräkkäin. Newcastlen maalivahti Nicholas Pope puolestaan säilyttää puhtaan maalinsa kotiotteluissa toistaiseksi.

Newcastle Unitedin ja Crystal Palacen välisen ottelun oli ennustettu menevän Newcastlen hyväksi, ja joukkue ei pettänyt ennakoita. Tulevaisuudessa mielenkiinto kohdistuu siihen, pystyykö Newcastle pitämään kiinni hyvästä vireestään ja tuoko se lisää voittoja joukkueen saldoon.

Seuraavan kerran Newcastle United ja Crystal Palace kohtaavat toisensa 16.03.2024 Crystal Palacen kotikentällä. Kuinkahan tuolloin ottelussa tulee käymään?

 

Newcastle vetovinkit on helppo käydä ensin lukemassa meidän sivuiltamme, jonka jälkeen voit valita parhaimmat vedonlyöntisivut kuten 24Bettle tai b-Bets.