Tulevana lauantaina 17. helmikuuta 2024 kello 17:00 Suomen aikaa pelataan Valioliiga-ottelu, joka tarjoaa kuumottavan kamppailun, kun Newcastle isännöi Bournemouthia historiallisella St. James’ Park -stadionillaan. Molemmat joukkueet tavoittelevat tärkeitä pisteitä jatkoon, ja kierroksen ottelu on epäilemättä täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Tätä ottelua ei kannata missata missään nimessä. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Lisäksi löydät vetovinkit Newcastle peleistä suoraan sivuiltamme.

Aiemmat kohtaamiset

Joukkueiden kymmenen viimeisintä kohtaamista ovat kallistuneet Newcastlen hyväksi neljä kertaa, kun taas Bournemouth on vienyt voiton kahdesti. Neljä ottelua ovat päättynyt tasapeliin. Kahden joukkueen viimeisimmän yhteenoton voitti Bournemouth marraskuussa lukemin 20.

Newcastlen vire on positiivinen, sillä joukkue ei ole tappioputkessa viimeisen kolmen ottelun aikana ja pisteitä on kertynyt kaikkiaan 36. Joukkue on sarjataulukossa seitsemännellä sijalla.

Newcastlen viisi viimeisintä ottelua

  1. 23, Nottingham Forest vs Newcastle (10.02.2024)
  2. 44, Newcastle vs Luton (03.02.2024)
  3. 13, Aston Villa vs Newcastle (30.01.2024)
  4. 02, Fulham vs Newcastle (27.01.2024)
  5. 23, Newcastle vs Manchester City (13.01.2024)

Kovassa haasteessa on Bournemouth, joka on kerännyt 27 pistettä ja on sarjataulukossa sijalla kolmetoista. Tuleva ottelu määrittää hyvin myös Bournemouthin suunnan, mitä tuleman pitää ja pääseekö se vielä nousemaan sarjataulukossa ylöspäin.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 31, Fulham vs Bournemouth (10.02.204)
  2. 11, Bournemouth vs Nottingham Forest (04.02.2024)
  3. ja 11, West Ham vs Bournemouth (01.02.204)
  4. 50, Bournemouth vs Swansea (25.01.2024)
  5. 04, Bournemouth vs Liverpool (21.01.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Kummankin joukkueen pelaajakunta kokee haasteita loukkaantumisiin ja pelikieltoihin liittyen. Tämä asettaa valmennukselle omanlaisensa palapelin, joka vaatii nappisuoritusta. Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä (15.02.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Vedonlyöntivinkit ja ennusteet

Pelin lopputulos on aina arvaamaton, mutta kaiken kaikkiaan Newcastle nähdään ottelun ennakkosuosikkina. Veteraanipelaajien kokemus tasapainotetaan nuorempien pelaajien syttyvyydellä, joten panostamme Newcastleen tai tasapeliin sekä yli 1.5 maaliin. Prosentuaalisesti Newcastlelle annetaan 52 %, tasapelille 23 % ja Bournemouthille 25 % mahdollisuus ottelun voittoon. Riippumatta lopputuloksesta, tuleva ottelu vaikuttaa varmasti molempien sijoitukseen Valioliigassa.

Ottelun panokset ovat korkealla, sillä molemmilla joukkueilla on tavoitteena vahvistaa asemaansa sarjataulukossa. St. James’ Parkilla on luvassa hikisiä hetkiä, kun kaksi tiukkaan taistelevaa joukkuetta kohtaavat. Älä missaa tätä ottelua, vaan parkkeeraa itsesi sohvan nurkkaan herkkujen kera ja lähde kannustamaan suosikkiasi lauantai-iltana.

 

Käyppä aina lukasemassa vetovinkit Newcastle peleistä suoraan ja tuoreina sivuiltamme.