NHL kausi 23-24 on käynnissä

Ilmaiskanava Sub tuo NHL:n takaisin suomalaisten kotisohville

Mistä näkyy NHL ilmaiseksi? Tämä kysymys on joka kausi intohimoisten lätkäfanien mielessä. No, tällä kaudella siihen on hyvät edellytykset. Ilmaiskanava Sub näyttää tulevalla NHL-kaudella yli 30 ottelua. Runkosarjan otteluita näytetään viikoittain, pääasiassa lauantai- ja sunnuntai-iltaisin. Keväällä lätkäfaneille tarjotaan lisäksi pudotuspeliotteluita sekä Stanley Cup -finaalien ratkaisupelit.

Subin NHL-otteluiden selostajat ovat Jani Alkio, Sebastian Waheeb ja Julius Sorjonen. Asiantuntijoina toimivat Sami Lepistö, Janne Pesonen ja Leo Komarov. Studioisäntänä toimii Jukka Lohva.

Subin ensimmäinen NHL-ottelu on lauantaina 14. lokakuuta kello 20, kun Ottawa Senators kohtaa Philadelphia Flyersin.

Suomalaiset pelaajat näkyvät Subin lähetyksissä

Suomalaispelaajat ovat vahvasti edustettuina NHL:ssä. Tällä kaudella suomalaisia pelaajia on 52, joista 26 edustaa suomalaisia seuroja. Subin lähetyksissä nähdäänkin useita suomalaispelaajia, kuten Patrik Laine, Mikael Granlund, Mikko Rantanen ja Aleksander Barkov.

NHL-kausi alkaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä

NHL-kausi alkaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 7. ja 8. lokakuuta. Suomalaisjoukkueista Kärpät kohtaa Toronto Maple Leafsin ja Tappara kohtaa New York Rangersin.

Naisten SM-liigaa MTV Katsomo+:ssa

Subin lisäksi myös MTV Katsomo+ näyttää NHL-otteluita. Katsomon valikoimista löytyy talvella uutuutena myös naisten SM-liigaa, jota näytetään neljä runkosarjan ottelua ja kaikki finaalit.

Missä lyödä vetoa NHL peleistä?

Lähes kaikki arvostelemamme vedonlyöntisivustot pitävät NHL otteluita kohteina. Voit kokeilla vaikka näitä vedonlyöntisivuja:

Lopuksi

Mistä näkyy NHL ilmaiseksi? Tämä kysymys on tällä kaudella monen huulilla. Vastauksena tähän SUB ja Katsomo tuovat NHL pelit parhaaseen aikaan