Malta Gaming Authority on julkistanut päivitetyn brändi-identiteettinsä pelialan Lontoon ICE messuilla.

MGA kertoo että “Uusi logo yhdistää visuaaliset viittaukset M-kirjaimeen ja toistopainikkeeseen, mikä heijastaa samanaikaisesti pelialaa ja jatkuvaa pyrkimystä edistymiseen ja innovaatioon.

MGA:n verkkosivustoa (mga.org.mt) on myös uudistettu, ja he ovat tehneet tyylikkäämmän UX-muotoilun ja parannetun käyttöliittymän, joka tarjoaa helpomman navigoinnin käyttäjille, jotka etsivät tietoa MGA:n toiminnasta sekä MGA-lisenssin hankkimisesta ja ylläpidosta. MGA:n uudet sivut ovat auki ja pääset tutustumaan niihin heti.

MGA:n uudet sivut ovat täällä. MGA uudisti sivustonsa helmikuussa 2023 ja samalla tämä uhkapeliviranomainen uudisti logonsa.

MGA:n mukaan brändin uudistus heijastelee viranomaisen ytimessä olevia osaamisen, huippuosaamisen ja innovatiivisuuden arvoja. Tiedä sitten mitä tämä tarkoittaa, mutta MGA:n uudet sivut ovat nyt tässä ja niihin on totuttuva.

“Olemme täysin sitoutuneet noudattamaan näitä arvoja pyrkiessämme säilyttämään Maltan aseman hyväntahtoisten operaattoreiden suosikkipaikkana ja varmistamaan samalla entistä turvallisemman ympäristön lisenssinsaajillemme”, MGA:n toimitusjohtaja Carl Brincat sanoi.

Ei ole sattumaa, että päivitetty tuotemerkki on paljastettu ICE Lontoossa. “MGA on aina läsnä, jatkuvasti kehittyvä ja aina avoin alan kuunteluun. Näyttelyt, kuten ICE Lontoo, tarjoavat meille mahdollisuuden tavata sidosryhmiä, lähellä, kaukana ja uusia.

Arviomme muutoksesta

Mielestämme oli hyvä asia, että MGA teki muutoksensa. Muutos oli tarpeellinen, koska heidän edelliset sivustonsa olivat jo hieman vanhentuneet ja tietoa oli vähän hankala löytää. Nyt tarpeelliset tiedot on helpompi löytää ja sivustot ovat loogisemmat. Logon muuttaminen oli ehkä hieman turhaa ja uuteen logoon on nyt hieman hankala tottua. Katsotaan miten aika muuttaa sitä ja milloin silmä tottuu. Jäämme näin käyttämään ja tutustumaan uusiin sivuihin, ja toivomme että muutos pidemmän päälle oli kannattava.

Arviomme logosta

Vaikka MGA kehuu omaa uutta logoansa(kukapa ei), niin siihen on hieman vaikeata tottua. Vanhaa logoa on ehtinyt katsoa jo vuosikausia ja siihen oli tottunut. Vanha logo oli selkeä ja siitä näki heti mihin se viittasi, uudessa on vielä rutkasti tutustumista.

Mitkä vedonlyöntisivut ovat MGA kasinoita?

Meidän arvosteluissamme on useita vedonlyöntisivustoja, jotka toimivat MGA lisenssillä. Näitä ovat esim: 21LuckyBet, Zulabet, Vegas Mobile Sports

Lopuksi

MGA:n uudet sivut ovat täällä. MGA uudisti sivustonsa helmikuussa 2023 ja samalla tämä Maltan uhkapeliviranomainen uudisti täysin logonsa. Kaikille MGA lisenssin omaaville sivustoille lisätään tämä uusi logo.