Sunnuntaina 29. lokakuuta 2023 klo 17.30 Suomen aikaa on jalkapallojuhlien aika, kun Manchester United isännöi Manchester Cityä klassisella Old Traffordilla ottelussa, jota monet odottavat. Samasta kaupungista lähtöisin olevien joukkueiden väliset derbit ovat aina loppuunmyytyjä otteluja, sillä kukaan ei halua jättää väliin näitä Valioliiga matseja.

Manchester United tulee otteluun ollessaan liigassa sarjataulukon kahdeksas, kun taas heidän vaaleansininen kilpailijansa City on toisella sijalla. Kiihkeän ilmapiirin ja joukkueiden välisen voimakkaan kilpailun ansiosta tämä lupaa ottelun, jota kukaan ei halua missata.

Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset

Näiden mahtavien joukkueiden kymmenessä viimeisessä kohtaamisessa Manchester City on vetänyt pisimmän korren viisi kertaa, kun Manchester United on voittanut neljä kertaa. Voittojen, tappioiden ja tasapelien sekoituksen ansiosta otteluhistoria heijastaa intensiivistä taistelua, joka luo dynaamisen ja intohimoisen otteluympäristön. Joukkueiden viimeinen kohtaaminen päättyi Cityn 2‒1-voittoon.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒0, Manchester United vs FC Köpenhamn (24.10.2023, UEFA, Mestareiden liiga)
  2. 1‒2, Sheffield Utd vs Manchester United (21.10.2023)
  3. 2‒1, Manchester United vs Brentford (07.10.2023)
  4. 2‒3, Manchester United vs Galatasaray (03.10.2023, UEFA Mestareiden liiga)
  5. 0‒1, Manchester United vs Crystal Palace (2023-09-30)

Manchester Cityn viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Manchester City vs Brighton (21.10.2023)
  2. 1‒0, Arsenal vs Manchester City (08.10.2023)
  3. 1‒3, RB Leipzig vs Manchester City (04.10.2023, UEFA Mestareiden liiga)
  4. 2‒1, Wolves vs Manchester City (30.09.2023)
  5. 1‒0, Newcastle vs Manchester City (27.09.2023, liigacup)

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Loukkaantumisilla ja pelikielloilla on suuri rooli siinä, missä kokoonpanossa joukkue voi pelata. On mielenkiintoista nähdä, kuinka molemmat joukkueet käsittelevät mahdollisia loukkaantumisia ja pelikieltoja.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (24.10.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Vinkkejä otteluun

Tämänhetkisen sarjatilanteen ja joukkueiden kokoonpanojen ja pelimenestyksen perusteella pitäisi olla varma veto, että Manchester City voittaa tai ottelu päättyy tasapeliin. Tilastojen mukaan ManU eli Mancester United voittaisi ottelun 19 prosentin todennäköisyydellä, kun taas Cityn voittoon uskovat 58 %. Tasapeliin pelin uskotaan päättyvän 23 prosentin todennäköisyydellä.

Ottaen huomioon joukkueen viimeaikaiset suoritukset ja paikan sarjataulukossa, tämä voi olla perusteltu päätös. Se huomioiden, että City on toisella sijalla, kun taas United on kahdeksantena, vaaleansininen puoli näyttää lähtevän peliin vahvana.

Odotettu sademäärä on vain 1 mm, mikä ei vaikuta pelikentän kuntoon tai pelaajien suoritukseen. Lämpötilan odotetaan olevan 10 celsiusastetta, mikä on tyypillinen syyspäivä Manchesterissa.

Manchesterin derbyn intensiteetin ja erilaisten skenaarioiden vuoksi, joihin ottelu voi johtaa, tämä on ottelu, jota odottaa, ja jalkapallon ystäville maailmanlaajuisesti ottelu, jota ei kannata missata.

 

Manchester United vedonlyöntivinkit voit aina käydä lukaisemassa meidän sivuilla. Valitse myös hyvä vedonlyöntisivusto itsellesi. Hyvänä vaihtoentona voimme tarjota vaikka b-Bets Casino sivustoa, josta löydät kaikki Valioliiga kohteet.