Manchester United ottelun lopputulos: Kotijoukkue Manchester United varmisti tiistaisen pelinsä jännittävän lopun voitokkaana Sheffield Unitedia vastaan Old Traffordilla. Ottelussa nähtiin hämmästyttävä peli, jonka lopputuloksena hallitseva mestari Manchester United onnistui pitämään kiinni kolmesta pisteestä. Ottelu tarjosi jännitystä, tapahtumia ja kiihkeää tunnelmaa.

Ennakko-odotukset olivat Manchester Unitedin eduksi, mutta vierasjoukkue Sheffield Utd onnistui antamaan hyvän vastuksen Manchester Unitedille, sen havitellessa murskavoittoa Sheffieldistä. Jäikö tämä Valioliiga ottelu näkemättä? Ei hätää. Sen voi katsoa tallenteena vielä myöhemminkin. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun kohokohdat

Peli alkoi vauhdikkaasti, kun Sheffield Unitedin Jayden Bogle iski ensimmäisen maalin 35. minuutilla. Mutta Manchester Unitedin Harry Maguire tasoitti pelin 42. minuutilla, tehojen Alejandro Garnacholta tulleesta syötöstä. Sheffield Unitedin Ben Brereton Diaz otti joukkueensa uudelleen johtoon 50. minuutilla, mutta sen jälkeen peli kääntyi Manchester Unitedin eduksi.

Bruno Fernandes tasoitti pelin rankkarilla 61. minuutilla ja teki toisen maalinsa 81. minuutilla Kobbie Mainoon syötöstä. Loppuhetkillä Rasmus Højlund sinetöi Manchester Unitedin voiton Bruno Fernandesin syötöstä.

Vaihdot ja kortit

Manchester Unitedin valmentaja Erik ten Hag teki strategisia vaihtoja ottelun edetessä. Antony korvattiin Amad Diallo 55. minuutilla, Christian Eriksen vaihdettiin Scott McTominay 64. minuutilla, Rasmus Højlund korvattiin Ethan Joseph Wheatleyn kanssa 91. minuutilla samoin kuin Kobbie Mainoo korvasi Sofyan Amrabatt.

Sheffield Unitedin Mason Holgate sai ottelussa ainoan keltaisen kortin 37. minuutilla. Joukkueen valmentaja Chris Wilder teki myös joukon vaihtoja pyrkien tasaamaan peliä, mutta lopputulos pysyi Manchester Unitedin hyväksi.

Ottelun merkitys ja tilastot

Otteluvoitto nostaa Manchester Unitedin voittoputkeen kolmessa viimeisimmässä ottelussa, ja Bruno Miguel Borges Fernandes jatkaa maaliputkeaan neljässä viimeisessä kotiottelussa. Vastaavasti Sheffield United on kärsinyt kolme perättäistä tappiota. Valitettavasti he eivät onnistuneet rikkomaan tätä putkea Old Traffordilla. Ottelussa nähtiin yhteensä 35 laukausta, joista Manchester Unitedille kirjattiin 25. He hallitsivat myös palloa 72 %:sti peliajasta.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Manchester United vs Sheffield Utd

  1. Laukaukset 25 vs laukaukset 10
  2. Hallinta 72 % vs hallinta 28 %
  3. Laukaukset maalia kohti 13 vs laukaukset maalia kohti 4
  4. Syötöt 730 vs syötöt 292
  5. Syöttötarkkuus 89 % vs syöttötarkkuus 74 %
  6. Vapaapotkut 7 vs vapaapotkut 9
  7. Keltaiset kortit 0 vs keltaiset kortit 1
  8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
  9. Paitsiot 3 vs paitsiot 2
  10. Kulmapotkut 8 vs kulmapotkut 4

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei ManU peliä lähes koko ajan. Tilastotkin sen osoittavat, jalkapallo-otteluiden ennustaminen on vaikeaa. Kumpi tahansa voi voittaa.

Ottelu oli kaiken kaikkiaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattiin voittoa jo alkujaan Manchester Unitedille. Kuten historia opettaa, on jokainen ottelu omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen, tapahtumineen ja onnistumisineen. Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Manchester United on sijalla kuusi, 53 pisteellään ja Sheffield United sijalla 20, 16 pisteellään.

 

Manchester United ottelun lopputulos oli erittäin runsasmaalinen.

Mikäli haluat enemmän tietoa ottelusta, niin lue sen ennakko. Voit myös tutustua heidän edelliseen kohtaamiseen ja sen ottelun ennakkoon.