Tärkeä Valioliiga-ottelu oli vielä hetki sitten aivan kulman takana, mutta viimeisimpien tietojen mukaan ottelu on jouduttu siirtämään. Kun uusi ajankohta on selvillä, Manchester United ja Sheffield United kohtaavat Old Traffordilla. United, joka tällä hetkellä on kuudennella sijalla Valioliigan sarjataulukossa, pyrkii edelleen parantamaan asemaansa, kun taas Sheffield kamppailee eloonjäämisestä liigan lopussa. Manchester United pelin ennakko muokkautuu sen mukaan milloin ottelu oikeasti pelataan.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Joukkueet ovat kohdanneet kuusi kertaa viime aikoina, joista Manchester United on voittanut neljä. Joukkueiden viimeisin kohtaaminen päättyi Manchester Unitedin 21 voittoon 21. lokakuuta 2023.

Manchester United ei ole ollut parhaimmillaan viime kauden aikana, mutta he ovat silti onnistuneet vakuuttamaan useissa otteluissaan. Heidän viimeisimmistä 5 pelistään ovat tulokset seuraavat.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 20, Manchester United vs Everton
  2. 31, Manchester City vs Manchester United
  3. 01, Nottingham Forest vs Manchester United (FA Cup)
  4. 12, Manchester City vs Fulham
  5. ja 12, Luton vs Manchester United

Vastaavasti Sheffield United on ollut koko kauden alisuorittaja. Heidän viimeisimmistä 5 pelistään ovat tulokset seuraavat.

Sheffield Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 22, Bournemouth vs Sheffield United
  2. 06, Sheffield United vs Arsenal
  3. 10, Wolves vs Sheffield United
  4. 05, Sheffield United vs Brighton
  5. 13, Luton vs Sheffield United

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on jo toista viikkoa aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten, kun sen ajankohta selviää. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Joukkueiden vammojen ja pelikieltojen tilanne on erittäin tärkeä, sillä se voi vaikuttaa suuresti lopputulokseen. Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä (13.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Manchester United on selkeä suosikki tässä ottelussa ja sen voittokaan ei olisi kenellekään yllätys. Sheffield toisaalta yrittää kaikkensa voittaakseen tärkeitä pisteitä liigassa säilymisensä takaamiseksi. Harkittava kohde vedonlyöntiin voisi olla “Kaksoismahdollisuus: Manchester United tai tasapeli”.

Voittamalla tämän ottelun Manchester United voi parantaa asemiaan ylemmäksi sarjataulukossa. Sheffieldin nykyinen asema on sarjataulukon alareunassa jumbosijalla, mutta yllättävä voitto voi antaa heille toivoa taistella liigan säilymisestä. Sheffield on saanut kaudella 28 ottelustaan ainoastaan 14 pistettä kasaan, kun taas Manchester United on sijalla kuusi, 47 pisteellään.

Jäämme odottamaan ottelun uutta ajankohtaa ja voimme tämän jälkeen vahvistaa ennusteitamme siitä, kummalle joukkueelle kannattaisi vedonlyöntinsä osoittaa. Tasapelin mahdollisuus on myös aina olemassa, vaikka joukkueiden sijainti sarjataulukossa olisi mikä tahansa.

 

Manchester United pelin ennakko on valmiina, mutta ottelu valitettavasti siirretty.