Manchester United ennakko: Se käynnistyy taas! Valioliigan suurmahdit Manchester United haastaa Liverpoolin jännittävässä ottelussa Old Traffordilla sunnuntaina 7. huhtikuuta 2024 klo 17:30 Suomen aikaa. Viimeaikaisen historian perusteella luvassa on tiukka kamppailu, sillä joukkueiden kymmenen viimeisimmän kohtaamisen saldo on neljä voittoa molemmille ja kaksi tasapeliä. Viimeisimmässä ottelussa 17. maaliskuuta 2024 loppulukemat olivat 22.

Ennakko-odotukset ovat taatusti kaikkien mielessä Liverpoolin eduksi, mutta nähtäväksi jää, kuinka kotijoukkue Manchester United pystyy vastaamaan Liverpoolin hyökkäykseen. Jos et pysty ottelua seuraamaan reaaliajassa livestriiminä, sen voi katsoa myöhemmin tallenteena. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisten kohtaamisten historia on vahvasti tasainen. Liverpool ja Manchester United ovat kohdanneet kymmenen kertaa. Molemmilla joukkueilla on neljä voittoa, ja kaksi kamppailua on päättynyt tasapeliin. Viimeisin ottelu päättyi 2-2.

Manchester United on muutamissa viime otteluissaan näyttänyt hieman epävarmuutta, tasatulosta ja voittoja vuorotellen. Viiden viimeisen ottelun saldo on kaksi tasapeliä, kaksi voittoa ja yksi tappio.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒1, Brentford vs Manchester United (30.03.2024)
  2. 2‒2, Manchester United vs Liverpool (17.03.2024, FA Cup)
  3. 2‒0, Manchester United vs Everton (09.03.2024)
  4. 3‒1, Manchester City vs Manchester United (03.03.2024)
  5. 0‒1, Nottingham Forest vs Manchester United (28.02.2024, FA Cup)

Liverpool sen sijaan on porskuttanut voitosta voittoon. Heillä on neljä voittoa ja yksi tasapeli viimeisten viiden ottelun aikana.

Liverpoolin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Liverpool vs Brighton (31.03.2024)
  2. 2‒2, Manchester United vs Liverpool (17.03.2024, FA Cup)
  3. 6‒1, Liverpool vs Sparta Praha (14.03.2024, UEFA Eurooppa-liiga)
  4. 1‒1, Liverpool vs Manchester City (10.03.2024)
  5. 1‒5, Sparta Praha vs Liverpool (07.03.2024, UEFA Eurooppa-liiga)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (03.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Viimeaikaisten tulosten ja nykyisten sijoitusten valossa, pelaajia neuvotaan panostamaan Liverpoolin voiton tai tasapelin puolesta. Liverpool johtaa liigaa 67 pisteellä, kun taas Manchester United on kuudentena 48 pisteellä. Ottelun lopputulos saattaa siis olla merkittävä molemmille joukkueille; Liverpoolille voitto vahvistaisi heidän kärkisijansa, kun taas Manchester Unitedilla on mahdollisuus näyttää kyntensä ja parantaa sijoitustaan.

Otteluennusteiden mukaan Liverpool on voiton todennäköisyydellä 56 %, tasapelin todennäköisyys on 22 % ja Manchester Unitedin voiton todennäköisyys on ainoastaan 22 %. Old Traffordilla ei odoteta sadetta ottelupäivänä, joten sään ei pitäisi vaikuttaa pelin kulkuun. Tiukka kamppailu jatkuu, säästä riippumatta!

 

Manchester United ennakko aina hyvissä ajoissa ennen ottelua luettavissa sivuiltamme.

Mikäli kyseinen ottelu kiinnostaa, niin varmasti myös kiinnostaa lukea joukkueiden edellisen kohtaamisen ennakko ja lopputulos.