Jalkapallon ystävät, valmistautukaa! Valioliigassa pamahtaa jälleen käyntiin Manchester Unitedin ja Fulhamin välinen ottelu kunniakkaasti lauantaina 24. helmikuuta 2024, kello 17.00 Suomen aikaa. Tämä jännittävä kamppailu käydään Old Traffordilla, Manchester Unitedin kotikentällä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa kummalle tahansa joukkueelle. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Älä siis missaa tätä ottelua! Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Ja jos suora ottelu TV:stä kiinnostaa, niin kannattaa lukea myös vetovinkit Manchester United peleihin ennen peliä meiltä.

Manchester United ja Fulham kohtaavat taas

Kymmenen viimeisen kohtaamisen perusteella Manchester Unitedilla on ollut selvä yliote Fulhamista. Saatujen tietojen mukaan Manchester United on voittanut peräti kahdeksan ottelua, kaksi on päättynyt tasapeliin ja Fulham ei ole voittanut yhtäkään ottelua. Viimeisen kohtaamisen, marraskuun 4. päivänä 2023, Manchester United vei nimiinsä tuloksella 1–0.

Manchester United on voittoputkessaan voittanut neljä ottelua peräkkäin. Joukkue on myös pitänyt tappioita loitolla viiden ottelun ajan. Manchester United on hyödyntänyt kotietunsa erittäin hyvin, eikä ole hävinnyt kolmeen kotiotteluunsa. Saa nähdä, miten nyt käy.

Manchester Unitedin viimeiset viisi ottelua

  1. 1‒2, Luton vs Manchester United (18.02.2024)
  2. ja 1‒2, Aston Villa vs Manchester United (11.02.2024)
  3. 3‒0, Manchester United vs West Ham (04.02.2024)
  4. ja 3‒4, Wolves vs Manchester United (01.02.2024)
  5. 2‒4, Newport County vs Manchester United (28.01.2024, FA-cup)

Fulhamilla ei ole yhtä vakuuttavaa menestystä viime otteluissaan. Heidän viimeisestä viidestä ottelusta mainitaan voitto Aston Villaa ja Bournemouthia vastaan, tasapeli Burnleyn kanssa sekä tappiot Newcastlelle FA-Cupissa ja Evertonille.

Fulhamin viimeiset viisi ottelua

  1. 1‒2, Fulham vs Aston Villa (17.02.2024)
  2. 3‒1, Fulham vs Bournemouth (10.02.2024)
  3. 2‒2, Burnley vs Fulham (03.02.2024)
  4. 0‒0, Fulham vs Everton (30.01.2024)
  5. ja 0‒2, Fulham vs Newcastle (27.01.2024, FA-Cup)

Loukkaantuneet ja pelikieltoon määrätyt pelaajat

Joukkueiden loukkaantumiset ja pelikiellot voivat vaikuttaa ottelun lopputulokseen. Tässä kohtaa, tiedot loukkaantuneista ja pelikiellossa olevista pelaajista ovat valitettavasti puutteelliset. Artikkelin kirjoitushetkellä (21.02.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennakko-odotukset ja vedonlyöntivihjeet

Manchester United on näiden tietojen valossa suosikki voittamaan tulevan ottelun. Heillä on korkeampi sijoitus nykyisessä liigassa, he ovat kuudennella sijalla kerättyään 44 pistettä, kun taas Fulham on 12. sijalla 29 pisteellään. Manchester Unitedin kovakuntoinen joukkue ja kotikenttäetu tekevät heistä vahvan voittajasuosikin. Ennustuksemme on, että Manchester United voittaa tai ottelu päättyy tasapeliin.

Kun otetaan huomioon joukkueiden vaikuttava suorituskyky viimeaikaisissa otteluissa, hyvä vedonlyöntivinkki olisi lyödä vetoa tuplamahdollisuudesta: joko ottelu päättyy tasapeliin ja/tai jomman kumman voittoon. Ennusteen mukaan Manchester Unitedin voiton todennäköisyys on 62 % ja tasapelin 21 %, kun taas Fulhamilla on vain 17 % mahdollisuus voittaa.

 

Lue aina tuoreimmat vetovinkit Manchester United peleihin ja muut kiinnostavat peli ennakot valioliigan otteluihin. Lue myös näiden joukkueiden edellisen kohtaamisen ennakko ja tulos.