Valmistaudumme jännittävään otteluun, jossa Manchester United kohtaa Evertonin lauantaina 9. maaliskuuta 2024 klo 14:30 Suomen aikaa. Ottelupaikkana toimii legendaarinen Old Trafford. On syytä odottaa huikeaa ottelua, kun nämä kaksi korkean tason joukkuetta kohtaavat toisensa Valioliigassa. Tutki  vetovihjeet Everton peleihin ja Manchester United peleihin sivuiltamme.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Ottelun näkee jälkeenpäin myös tallenteena.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisten kymmenen kohtaamisen perusteella Manchester United näyttäisi olevan vahvempi joukkue voittamalla seitsemän kertaa, Evertonin ollessa voitokas vain kerran ja kahdesti on päädytty tasapeliin. Edellinen kohtaaminen päättyi Manchester Unitedin selkeään 0-3 voittoon marraskuussa 2023.

Manchester Unitedin viimeiset viisi peliä ovat olleet melko vaihtelevia tuloksiltaan, mutta se on pitänyt voittoputken jatkumisen vastaanottaessaan odotuksia heikompia joukkueita. Viimeksi United voitti Manchester Cityn vakuuttavasti 3-1 maalein.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 31, Manchester City vs Manchester United (03.03.2024)
  2. 01, Nottingham Forest vs Manchester United (28.02.2024)
  3. 12, Manchester United vs Fulham (24.02.2024)
  4. ja 12, Luton vs Manchester United (18.02.2024)
  5. 12, Aston Villa vs Manchester United (11.02.2024)

Evertonin kauden suoritukset ovat jääneet kauaksi Unitedin tasosta. Viime ottelut ovat olleet taisteluita, mutta tappiota West Hamille 13 lukuun ja tasapeliä Brightonin kanssa.

Evertonin viisi viimeisintä ottelua

  1. Everton 13 West Ham (02.03.2024)
  2. Brighton 11 Everton (24.02.2024)
  3. Everton 11 Crystal Palace (19.02.2024)
  4. Manchester City 20 Everton (10.02.2024)
  5. Everton 22 Tottenham (03.02.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä. Kuten historia opettaa, on jokainen ottelu omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti moneen eri mediaan. Loukkaantumiset ja pelikiellot voivat olla ratkaisevia tekijöitä kummankaan joukkueen ottaessa voiton. Tällä hetkellä loukkaantumisinformaatio on vajavaista, seuraamme tilannetta ja päivitämme listaa lähempänä ottelua.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (05.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Pelivihjeet ja ennusteet

Ottelun tuloksen ennustaminen näyttäisi kallistuvan Manchester Unitedin hyväksi. Joukkue on sarjataulukossa kuudennella sijalla 44 pisteellä, kun taas Everton löytyy sijalta 16. kokonaispistemäärän ollessa 25.

Ottelun voittajasta ollaan melko yksimielisiä; tilastot suosittelevat asettamaan panoksen Manchester Unitedille. Sen voiton todennäköisyydeksi on arvioitu peräti 52 %. Tasapelin todennäköisyydeksi arvioidaan 24 %. Evertonin voiton puolesta ollaan 24 prosenttisesti. Miten siis ottelussa lopulta käy?

Tämän ottelun lopputulos voi olla merkittävä molemmille joukkueille sarjasijoituksen kannalta. Ennusteiden mukaan on järkevää sijoittaa panoksensa Manchester Unitedille tai tasapelille. Meidän arviomme mukaan lopputulema tulee olemaan 20 Manchester Unitedin hyväksi.

 

Muista lukea vetovihjeet Everton peleihin ja Manchester United peleihin suoraan sivuiltamme ennen peliä.

Katso myös joukkueiden edellisen ottelun lopputulos ja ennakko.